"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"היכו אותו מכל הכיוונים": הפריע לסער לשאת דברים בכנס - ופונה בברוטאליות
במפלגת תקווה חדשה טענו כי במהלך כנס לרגל חג הפסח הסתנן אדם והפריע ליו"ר באופן פרובוקטיבי • עיתונאי ערוץ 7, שתיעד את האירוע טען: "הוא חבר מפלגה", והוסיף: "הם ראו אותי מצלם ונתנו לי מכות, התחושות הן קשות"
פינוי המשתתף בכנס| צילום: גדעון מרקוביץ'
תיעוד

"היכו אותו מכל הכיוונים": הפריע לסער לשאת דברים בכנס - ופונה בברוטאליות

במפלגת תקווה חדשה טענו כי במהלך כנס לרגל חג הפסח הסתנן אדם והפריע ליו"ר באופן פרובוקטיבי • עיתונאי ערוץ 7, שתיעד את האירוע טען: "הוא חבר מפלגה", והוסיף: "הם ראו אותי מצלם ונתנו לי מכות, התחושות הן קשות"

,עודכן
0השמעה

אירוע אלימות התרחש אתמול (שני) בכנס תקווה חדשה.עיתונאי ערוץ 7, חזקי ברוך, תיעד כיצד אחד ממשתתפי הכנס פונה בברוטאליות, ככל הנראה, לאחר שהפריע ליו"ר המפלגה, גדעון סער, בעת שנשא דברים.

איש ימין פונה בברוטליות מכנס תקווה חדשה // צילום: באדיבות חזקי ברוך, ערוץ 7

"הגעתי מאחת היציאות וראיתי שפוצצו בחור במכות. ארבעה-שישה אנשים היכו אותו מכל הכיוונים. הם ראו אותי מצלם, נתנו לי גם מכות בבטן", סיפר ברוך לערוץ קול ברמה, והוסיף: "אם לא הייתה מגיעה משטרה אני לא יודע איך זה היה מסתיים".

אלימות בכנס תקווה חדשה,צילום: חזקי ברוך

במפלגת תקווה חדשה טענו כי לא מדובר בפעיל, אלא במסתנן לכנס, אך ברוך טען: "הפעיל שצעק הוא חבר מפלגת תקווה חדשה. לא פעיל חיצוני". עוד הוסיף כי "הבחור הוא בן למשפחה שכולה". לסיום אמר: "התחושות הן קשות. 15 שנה אני עיתונאי ואני לא זוכר דבר כזה".

השר סער נואם בכנס תקווה חדשה,צילום: גדעון מרקוביץ'

ממפלגת תקווה חדשה נמסר בתגובה: "במהלך כנס תקווה חדשה לרגל חג הפסח, בהשתתפות 550 חברי המפלגה, אדם שאינו חבר המפלגה הסתנן לכנס והפריע ליו"ר המפלגה לשאת את דבריו, באופן פרובוקטיבי, על כן פונה מהאולם בידי אנשי ההפקה. יובהר כי לא הורחק אף עיתונאי מכנס תקווה חדשה, אשר בניגוד לכנסי מפלגות אחרות הינם פתוחים תמיד לתקשורת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו