ח"כ קרן ברק שברה חוליה בדרך לאולפן - ולא ויתרה על הראיון

הח"כית מהליכוד הגיעה לראיון ברשת 13, ומעדה על רצפה רטובה בחניון • למרות הכאב היא התעקשה על קיום הראיון, ואח"כ אושפזה בבית החולים אסותא בסמוך • מצבה טוב

רפואה שלמה. ח"כ קרן ברק , צילום: אורן בן חקון

חברת הכנסת קרן ברק (הליכוד) נפצעה הבוקר (שלישי) ושברה חוליה בגבה. היא מאושפזת כעת בבית החולים אסותא ברמת החיל.

הבוקר הגיע חברת הכנסת לראיון בתכנית הבוקר של רשת 13 "העולם הבוקר".
לדברי גורמים המעורים בפרטים חברת הכנסת מעדה בחניון רשת 13 ברחוב הברזל בתל אביב כאשר יצאה מהרכב.
היא סבלה מכאב בגבה ולא הצליחה להתרומם. אנשי הצוות של חברת הכנסת ואנשי רשת הביאו בעבורה כיסא שעימו היא הגיעה לאולפן משום שהתקשתה כאמור ללכת ורק לאחר כחצי שעה מהנפילה היא עלתה לאולפן. למרות הכאבים שמהם סבלה, ח"כ ברק לא ויתרה על הראיון שאותו קיימה כמתוכנן.

מתוך "העולם הבוקר" ברשת 13


לאחר מכן היא הובהלה בכיסא גלגלים שהובא מבית החולים אסותא הסמוך לבניין רשת ושם אובחן כי היא סובלת משבר בחוליה בגב.
במהלך הראיון אמרה ח"כ ברק כי ״נתניהו כאן כדי להמשיך את המאבק למען המחנה הלאומי, אנחנו מאחוריו. אנחנו מתאחדים כולם נגד הממשלה ובעד הפלתה, ראינו בשבועות האחרונים כמה הממשלה הזו לא יציבה. ואנחנו נמשיך לפעול יחד בצורה מאוחדת עד שנפיל אותם״.

מלשכת חה"כ קרן ברק נמסר: ״לצערנו הרב, אכן חה"כ ברק החליקה הבוקר על מים נפלה ונפצעה בחניון של רשת 13, בעת שהגיעה לראיון בתוכנית 'העולם הבוקר'. בעקבות הנפילה והחבלה שנוצרה, היא הגיעה לבית חולים אסותא הסמוך, שם היא מאושפזת ומקבלת טיפול מסור מכל צוות העובדים, ועל כך תודתנו והערכתנו. קרן מבקשת להודות מקרב לב לכל הדורשים בשלומה, ועל כל איחולי ההחלמה. רק בריאות איתנה לכולם!״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר