"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לאחר שהשתמש בביטוי "תתי אדם": כל חברי הליכוד חתמו על מכתב הדורש מבנט לפטר את יאיר גולן
חברי המפלגה חתמו על מכתב רשמי אותו שלחו לרה"מ ובו הדרישה לפטר את סגן שרת הכלכלה • "כשחבר בממשלת ישראל מתבטא בצורה כה בוטה - אין לעבור על כך לסדר היום" • מוקדם יותר, כינה הח"כ ממרצ את המתנחלים ממאחז חומש בשלל כינויים פוגעניים ומסיתים וחולל סערה
ח"כ יאיר גולן | צילום: יהושע יוסף
"אין להסתפק בציוצים וגינויים רפים"

לאחר שהשתמש בביטוי "תתי אדם": כל חברי הליכוד חתמו על מכתב הדורש מבנט לפטר את יאיר גולן

חברי המפלגה חתמו על מכתב רשמי אותו שלחו לרה"מ ובו הדרישה לפטר את סגן שרת הכלכלה • "כשחבר בממשלת ישראל מתבטא בצורה כה בוטה - אין לעבור על כך לסדר היום" • מוקדם יותר, כינה הח"כ ממרצ את המתנחלים ממאחז חומש בשלל כינויים פוגעניים ומסיתים וחולל סערה

יהודה שלזינגר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הרוחות ממשיכות לסעור בכנסת בעקבות דבריו של סגן השר גולן:כל חברות וחברי סיעת הליכוד חתמו הערב (חמישי) על מכתב לראש הממשלה נפתלי בנט, בדרישה לפטר מתפקידו את סגן השר יאיר גולן לאחר הדברים שהשמיע מוקדם יותר היום נגד המתיישבים ביהודה ושומרון.

במכתב נאמר: "אנו, חברות וחברי סיעת הליכוד, דורשים מראש הממשלה נפתלי בנט להודיע עוד היום על פיטוריו של סגן השר יאיר גולן. סגן השר גולן הסית היום נגד המתיישב הים ביהודה ושומרון, תוך שהוא מכנה אותם 'תת אדם'".

"המתיישבים הם ציונים חלוצים שמיישבים את נחלת אבותינו. כשחבר בממשלת ישראל מתבטא בצורה כה בוטה ומבישה נגד ההתיישבות והמתיישבים - אין לעבור על כך לסדר היום או להסתפק בציוצים וגינויים רפים שאין מאחוריהם דבר. אנו דורשים את פיטוריו של סגן השר יאיר גולן עוד היום, אחרת ממשלת בנט-רע״מ מודה בכך שהיא 'מכילה' ומסכימה הלכה למעשה עם התבטאות מגונה זו, שמוציאה את דיבת כלל המתיישבים ביהודה ושומרון" כך לפי נוסח המכתב.

ח"כ יאיר גולן כינה את המתנחלים "תתי אדם" %2F%2F ערוץ הכנסת

ח"כ יאיר גולן (מרצ)כינה הבוקראת המתנחלים במאחז חומש "תתי אדם" - וחולל סערה. כזכור, בחודש שעבר נרצח יהודה דימנטמן, בן 20 משבי שומרון, בפיגוע ירי שהתרחש סמוך למאחז. "אנשים שבאים ומיישבים מקום שפונה כחוק, לא אמור להיות שם אף אחד. כשהייתי מפקד איו"ש, לא נתתי לאף אחד להיות שם, עכשיו הם זועקים את זעקתם, איך יעלה על הדעת", אמר ח"כ גולן בראיון שקיים בתוכניתו של יעקב אילון בערוץ הכנסת.

"לא נזכיר את העובדה שהאנשים שמתיישבים שם מתפרעים בכפר בורקא, הורסים מצבות, עושים פוגרום. אנחנו, בני העם היהודי שסבלנו מזה כל ההיסטוריה, באים ועושים פוגרום לאחרים. במצבות אנחנו מתעללים? אלה לא אנשים, אלה תתי-אדם, אנשים בזויים, קלקולו של העם היהודי. אסור לתת להם שום גיבוי, צריך להוריד אותם בכוח מהמקום הזה, ולהחזיר את החוק והסדר למרחב. ההשתוללות הלאומנית הקיצונית הזאת תביא אותנו לאסון".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...