"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"שאלו שאלות קשות": האמת על "הצעירים" שנתניהו פגש בבית הקפה המוכר
ראש הממשלה הגיע לקפה סטף שם נפגש עם בחורים ובחורות בשנות ה-20 וה-30: "שאלו שאלות קשות" • אלא שלפחות שתיים מהן עובדות עם ח"כים בליכוד • מדובר באותו בית הקפה מסרטון הבריסטה

"שאלו שאלות קשות": האמת על "הצעירים" שנתניהו פגש בבית הקפה המוכר

ראש הממשלה הגיע לקפה סטף שם נפגש עם בחורים ובחורות בשנות ה-20 וה-30: "שאלו שאלות קשות" • אלא שלפחות שתיים מהן עובדות עם ח"כים בליכוד • מדובר באותו בית הקפה מסרטון הבריסטה

מערכת היום
|עודכן:
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

היועצות שקד חרמוני (מימין) ורוני גל במפגש עם נתניהו בקפה סטף בירושלים | צילום: עמוד האינסטגרם של קפה סטף

ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיע הבוקר (רביעי) לקפה סטף בירושלים שם על פי המתואר בדף האינסטגרם של המסעדה "פגש צעירים בשנות ה-20 וה-30".

אלא שבדיקת "היום" העלתה כי חלק מאותם "צעירים" היו יועצים פוליטיים שעובדים בעבר ובהווה עם חברי הליכוד.בין היתר השתתפו שם שקד חרמוני (מימין בתמונה בראש הכתבה), שעובדת עם ח"כ בועז ביסמוט. כמו כן, הגיעה למקום רוני גל שעבדה בעבר עם ח"כ צגה מלקו ובהמשך עם חנוך מילביצקי.

בחירות 2026 "היום"

זו לא הפעם הראשונה שנתניהו מבקר באותו בית הקפה. בחודש מרץ האחרון הגיע לשם כדי להפריך את השמועות האיראניות על מותו. מאותו מפגש זכורה התמונה עם אותה "בריסטה" שהפכה לכוכבת גדולה באותם הימים.

לא פעם ראשונה שבית הקפה בכותרות. רה"מ נתניהו והבריסטה במרץ 2026 | צילום: ללא

בבית הקפה כתבו היום: "שובה של הבריסטה? ראש הממשלה הגיע לסטף הרי ירושלים לביקור בהפתעה ויחד איתו 4 צעירים וצעירות בגילאי ה-30-20, חלקם עשו מאז שבעה באוקטובר - מאות ימי מילואים! (הטובים שבטובים, לשיחה פתוחה וכנה על העתיד של כולנו שאנחנו כל כך אוהבים.
הם לא ויתרו לו ושאלו שאלות קשות וחשובות.

"אבל כמה עובדות יותר מעניינות וחשובות: "זה לא AI - זה באמת קרה היום אצלנו; אנחנו לא חברי מרכז ליכוד; ביבי עף על סלט הבוראטטה שלנו".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...