"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שותפות עם עבאס? בנט: "רע"מ לא מגדירה עצמה מפלגה ציונית"

אחרי תקופה ארוכה של עמימות, יו"ר מפלגת "ביחד" רומז כי יתקשה לשבת בממשלה אחת עם מנסור עבאס • במקביל, בנט תקף את ראש הממשלה על כך ש"הכניס את קטאר ללשכת רה"מ" • למרות ההתנערות המסתמנת, יו"ר רע"מ כבר הצהיר כי אם לאופוזיציה יחסרו מנדטים - הוא יהיה מוכן "לתת כתף" כדי להחליף את נתניהו

,עודכן
0השמעה
בנט ועבאס בהצבעות התקציב במליאה, נובמבר 2021 , אורן בן חקון
בנט ועבאס בהצבעות התקציב במליאה, נובמבר 2021. צילום: אורן בן חקון

כבר זמן מה שראש הממשלה לשעבר ויו"ר מפלגת ביחד, נפתלי בנט,לא מספק תשובה חד משמעיתבאשר לאפשרות שישב בקואליציה עם מנסור עבאס. בנאום שנשא היום (שלישי) במושב נתיב העשרה שבעוטף עזה, קרא: "רע"מהיום לא מגדירה את עצמה כמפלגה ציונית".

>>בחירות 2026: כל הסקרים, הכתבות והטורים באזור המיוחד<<

באשר לעקרונות הליבה של מפלגתו, הציב בנט שלושה יעדים ברורים: "אני מדבר על גיוס לכל, חוקה לכל, וציונות".

בנט בנאום בנתיב העשרה,צילום: דוברות ביחד

בנוסף, תקף בנט את מנגנון הזרמת הכספים לחמאס: "קו ישיר מחבר בין לשכת ראש הממשלה בירושלים, לנעשה כאן מאחורי הגדר: נתניהו הרים את ידיו מחיסול חמאס, הכניס את קטאר ללשכת ראש הממשלה, ואחר כך גם נתן לקטארים את המפתחות לעזה.
אנחנו נעיף את קטאר מלשכת ראש הממשלה, נעיף אותה מעזה, כי רק כך אפשר לטפל בחמאס".

בתוך כך, התייחס ראש הממשלה לשעבר לסוגיית הלחצים הבינלאומיים המופעלים על ישראל: "אנחנו מצפים מאמריקה שתתייחס בחומרה לקטאר, בזמן שאמריקה בכלל בעד קטאר. אין לנו שום מקום מוסרי לדרוש מהם לפעול, כשאנחנו בעצמנו לא מוכנים להגדיר את קטאר כאויבים".

"נהיה מוכנים לתת כתף"

יו"ר רע"מ מנסור עבאס התייחס בעבר ולתרחיש שבו גוש מתנגדי נתניהו לא ישיג 61 מנדטים,והודיע שיהיו מוכנים להצטרףעל מנת להכריע את הכף.

בראיון ב-103FM לעמיחי אתאלי ולגדעון אוקו אמר: "אני מקווה שמפלגות האופוזיציה הציונית יצליחו להגיע ל־61. אבל אם הם לא מגיעים ל-61, אז מה? נשאיר את נתניהו, בן גביר וסמוטריץ' בראשות הממשלה? אנחנו נהיה מוכנים לתת להם כתף ולעזור להקמת ממשלה אחרת".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר