מתואמת עם הבוס. דבורה שריפיאן בכר וגדי איזנקוט. צילום: דוברות ישר!

מועמדת ממפלגת איזנקוט: "לא נפחד, ונלך לעוד מערכת בחירות"

דבורה שריפיאן בכר מישר! שולחת מסר • "אם לא נצליח להביא את האנשים שמתכנסים לעקרונות שלנו - נמשיך לעבוד קשה עד שנביא לעם את האנשים שלו הוא ראוי" • בסקר המנדטים מהסופ"ש באתר "היום": שוויון בין איזנקוט לליכוד, אין לאף גוש 61

[object Object]

דבורה שריפיאן בכר, שהצטרפה לאחרונה למפלגת ישר!, הצהירה היום (שבת) כי במפלגה לא יהססו ללכת לסבב בחירות נוסף. 

דבורה שריפיאן בכר ממפלגת ישר!%3A לא נירתע ממערכת בחירות נוספת %2F%2F צילום%3A שבתרבות משען

"אנחנו נעשה הכל שהמדינה הזאת לא תלך שוב לבחירות, אני מזכירה לכולם את הצלקת של ארבעת המערכות בחירות האחרונות", אמרה שריפיאן בכר, אשת מוסד לשעבר שעלתה מאיראן. "אבל אם לא נצליח להביא את האנשים שמתכנסים לעקרונות שלנו, אנחנו לא נפחד אנחנו נמשיך לעבוד קשה ונלך לעוד מערכת בחירות ונביא את העם הזה לזכות באנשים שראויים לקדש את הערכים האלה.

>>בחירות 2026 לכנסת ה-26 | סקרי מנדטים, מפת הגושים ועדכונים<<

"גם ראש המפלגה שלי גדי איזנקוט אומר את זה בקולו, על הערכים האלה אנחנו לא נוותר ונעשה הכל בשביל שכבר בסבב הזה נזכה בבחירות ואם לא נלך לעוד סיבוב עד שנמצא מקום לאנשים הראויים״.

בסקר המנדטים של "היום", שפורסם בסוף השבוע האחרון, עולה כי ישנו שוויון של 23 מנדטים בין ישר! לליכוד. על פי הסקר גוש האופוזיציה זוכה ל-56 מנדטים, גוש נתניהו - 53 והמפלגות הערביות (חד"ש-תע"ל ורע"מ) עם 11 מנדטים יחדיו. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...