"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אפשרו לטרור להתחזק עד ל-7.10": ועדת השרים תדון בביטול הסכמי אוסלו

ועדת השרים לענייני חקיקה תדון מחר בהצעת החוק של חברי הכנסת מ"עוצמה יהודית" לביטול הסכמי אוסלו, הסכם חברון והסכם "ואי" • בהצעה נכתב כי "הסכמי אוסלו פגעו בביטחון ישראל ויצרו מציאות שאפשרה את התחזקות הטרור הפלסטיני - עד לאסון 7.10"

,עודכן
0השמעה
חתימת הסכם אוסלו בבית הלבן, 1993. צילום: רויטרס

ועדת השרים לענייני חקיקה צפויה לדון מחר (ראשון) בהצעת החוק שהגישה ח"כ לימור סון הר מלך ממפלגת "עוצמה יהודית", יחד עם חברי הכנסת של המפלגה, המבקשת לבטל אתהסכמי אוסלו,הסכם חברוןוהסכם "ואי".

שלב אחרי שלב: תולדות ההונאה של ערפאת בהסכמי אוסלו

סמוטריץ': "ישראל תפעל באופן חד צדדי לביטול הסכמי אוסלו" // ערוץ הכנסת (ארכיון)

לפי הצעת החוק, ההסכמים שנחתמו בין ישראל לבין אש"ף והרשות הפלסטינית יבוטלו באופן מלא ולא יחייבו עוד את מדינת ישראל או מי מטעמה. בנוסף, מוצע לבטל את החקיקה שנועדה ליישם את הסכמי אוסלו ולהשיב את המצב לקדמותו כפי שהיה טרם החתימה על ההסכמים.

"אלפי קורבנות שלום"

בדברי ההסבר להצעה נכתב כיהסכמי אוסלוהובילו ל"אלפי קורבנות שלום", פגעו בביטחון ישראל ויצרו מציאות שאפשרה את התחזקות הטרור הפלסטיני לאורך השנים, עד לאסון 7.10.

לקראת הדיון, ח״כ לימור סון הר מלך מסרה כי "אחרי שלושים שנה של פיגועים, נסיגות ושפיכות דמים, כולם מבינים שהגיע הזמן להפסיק לפחד ולומר את האמת. הסכמי אוסלו לא הביאו שלום אלא טרור, לא ביטחון אלא דם יהודי שנשפך ברחובות, ביישובים ובערי ישראל".

ח"כ לימור סון הר מלך: "החוק הזה הוא הגיוני, בריא ופשוט" (ארכיון),צילום: אורן בן חקון

"הסכמי אוסלו היו מסר של חולשה כלפי האויב ומסר עבורו שניתן לסחור בארץ ישראל", הוסיפה. "במשך השנים הוכח באופן שאי אפשר להתעלם ממנו מה קורה כשנותנים כוח, נשק ושטח לאויב שמטרתו חיסול מדינת ישראל. מדינת ישראל חייבת להשתחרר מההסכמים הכושלים הללו ולהחזיר לידיה את האחריות המלאה על ביטחון אזרחיה ועל ריבונותה.

"אני קוראת לחברי ועדת השרים לתמוך בהצעת החוק ולעשות צעד היסטורי של תיקון לאומי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר