שר התקשורת שלמה קרעי פרסם הבוקר (חמישי) קבלה - ובה אישור על כך שתרם 180 שקלים (10 פעמים "חי") לארגון ״תורת לחימה״, שמטיף נגד ״ערכים פרוגרסיביים״ בישראל ובצה״ל בפרט. זאת, לאחר שהעמוד נחסם ברשת X (טוויטר), בעקבות התבטאויות מעוררות מחלוקת של מפעילו, הרב אביעד גדות.
וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ - בעזרת השם! pic.twitter.com/lRJnMsJPIv
— 🇮🇱שלמה קרעי - Shlomo Karhi (@shlomo_karhi) March 4, 2026
אלא שקרעי, שר התקשורת כזכור - לא שמר על כללי הבטיחות באינטרנט, ופרסם בטעות קבלה עם פרטי האימייל שלו, מספר הנייד שלו, תעודת הזהות - וגם ארבע הספרות האחרונות של כרטיס האשראי.
״הפדיחה״ של קרעי התגלתה כעבור זמן קצר, והפוסט שלו הועלה מחדש עם הפרטים מטושטשים. זה כמובן לא סייע לו, והוא ״זכה״ לציוץ ויראלי של הקנטות נגדו - ובראשן ״השר הכי מטומטם בעולם פרסם את הטלפון, המייל, תעודת הזהות שלו וארבע ספרות אחרונות של כרטיס האשראי שלו, ממשלה של אידיוטים", נכתב עליו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו