"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
הקרב המשולש בליכוד על התפקיד היוקרתי
מיקי זוהר הודיע כי יתמודד על תפקיד יו"ר מזכירות הליכוד • מולו יתמודדו השרים ישראל כ"ץ ואלי כהן • וגם: הסקר שבדק את ההתמודדות - וחשיבות התפקיד
מי ישלוט בכספים? השרים כ"ץ, זוהר וכהן. צילום: אורן בן חקון, עודד קרני/לע"מ, שלומי אמסלם, חיים גולדברג פלאש 90
פרסום ראשון

הקרב המשולש בליכוד על התפקיד היוקרתי

מיקי זוהר הודיע כי יתמודד על תפקיד יו"ר מזכירות הליכוד • מולו יתמודדו השרים ישראל כ"ץ ואלי כהן • וגם: הסקר שבדק את ההתמודדות - וחשיבות התפקיד

,עודכן
0השמעה
[object Object]

השר מיקי זוהר הודיע הערב (שני) רשמית כי יתמודד לתפקיד יו״ר מזכירות הליכוד בועידת הליכוד הקרובה. "הגיע הזמן להחזיר את מוסדות הליכוד - לליכוד ואת משאבי התנועה לעשייה אמיתית", אמר זוהר.

מיקי זוהר: "משפט נתניהו - הדבר הרע ביותר שקרה בישראל בשנים האחרונות"//גל''צ

הקרב על התפקיד זוהר יתמודד מול שר הביטחון ישראל כ"ץ ושר האנרגיה והתשתיות אלי כהן.

ישנם ההערכות שלזוהר סיכויים גדולים לעבור בקרוב מול השניים. אחרי שרק לאחרונה הצליח להכפיל את כוחו במרכז הליכוד בבחירות האחרונות בכלל הסניפים ברחבי הארץ.

בתוצאות סקר פנימי בליכודשפורסמו ב"ישראל היום" בשבוע שעבר, לתפקיד יו״ר מזכירות הליכוד – התפקיד הביצועי של המפלגה ומי שאחראי על מנגנון הכספים של המפלגה כולל פיקוח על תקציב המפלגה - השיבו עוני הסקר שהם מעדיפים לראות שם את השר מיקי זוהר עם 45% על אף שלא ברור האם הוא בכלל יתמודד לתפקיד. היו״ר המכהן, השר ישראל כ״ץ קיבל 37% ואילו השר אלי כהן קיבל 18% בלבד. הסקר נערך בקרב 950 חברי ליכוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו