"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האופוזיציה נגד רה"מ: "הציג מטרות מלחמה שגויות, דורשים הבהרות"

חברי ועדת חוץ וביטחון מהאופוזיציה פנו ליו"ר הוועדה לפני הצבעה על הרחבת גיוס מילואים • הם דורשים לזמן גם את שר הביטחון והרמטכ"ל לפני אישור צווי 8 נרחבים: "שיציגו סטטוס מטרות המלחמה"

,עודכן
0השמעה
חברי האופוזיציה דורשים לראות את התוכנית המבצעית לפני אישור צווי המילואים. רה"מ נתניהו בדיון בכנסת (ארכיון). צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת

לקראת ההצבעה המחודשת במליאה לבקשת הממשלה להרחבת צווי המילואים, חברי וועדת חוץ וביטחון מטעם האופוזיציה שלחו היום (שלישי) מכתב בהול ליו"ר הוועדה יואל אדלשטיין, בו הם מביעים ביקורת חריפה על התנהלות ראש הממשלה והממשלה בהצגת מטרות המלחמה וההכנות למבצע "מרכבות גדעון".

אלעד מלכה, שירה קינן

במכתב שנשלח נטען כי בתאריך 11 במאי 2025 הופיע ראש הממשלה בפני מליאת הוועדה, אך בסקירתו הציג באופן שגוי את מטרות המלחמה העדכניות ולא הציג את סטטוס השגת מטרות המלחמה עד כה.

המכתב ששלחו חברי האופוזיציה בוועדת חוץ וביטחון ליו"ר הוועדה יואל אדלשטיין,צילום: ללא

חברי הוועדה דורשים להזמין בדחיפות את שר הביטחון להצגת מטרות המלחמה בתוקף וסטטוס השגתן. בנוסף, הם מציינים כי עד כה לא הוצגה גם התכנית למבצע "מרכבות גדעון", ומבקשים מיו"ר הוועדה להזמין את הרמטכ"ל להצגת התכניות למבצע, בטרם אישור צווי 8 נרחבים.

על המכתב חתומים חברי הכנסת גדי איזנקוט, בני גנץ, אלעזר שטרן, יאיר גולן, מירב מיכאלי, קלניה טור-פז, ופאינה כהן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר