"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מפגינים זועמים מול בית הנשיא: "מדוע אתה לא עומד בהבטחתך?"
המוחים מול ביתו של הרצוג זעמו על כך שלא מילא את הבטחתו מאוגוסט כשהתעמת עם מפגינים על רקע הפרעות בכפר הפלשתיני ג'ית • אז אמר הרצוג: "כשאראה שהדמוקרטיה הישראלית נפגעת אעמוד בראש המחנה להגן עליה" • המפגינים: "הפעל עוד היום את כל הכלים והעוצמה של מוסד הנשיאות והגן על הדמוקרטיה הישראלית"
הנשיא הרצוג. צילום: דור פוזאלו

מפגינים זועמים מול בית הנשיא: "מדוע אתה לא עומד בהבטחתך?"

המוחים מול ביתו של הרצוג זעמו על כך שלא מילא את הבטחתו מאוגוסט כשהתעמת עם מפגינים על רקע הפרעות בכפר הפלשתיני ג'ית • אז אמר הרצוג: "כשאראה שהדמוקרטיה הישראלית נפגעת אעמוד בראש המחנה להגן עליה" • המפגינים: "הפעל עוד היום את כל הכלים והעוצמה של מוסד הנשיאות והגן על הדמוקרטיה הישראלית"

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מפגינות חזרו אתמול (שלישי) אל ביתו של נשיא המדינה יצחק הרצוג וקראו לו לעמוד בהבטחתו מאוגוסט 2024, אז אמר בצורה ברורה למפגינות שפגש "כשאראה שהדמוקרטיה הישראלית נפגעת אעמוד בראש המחנה להגן עליה".

מפגינות מול בית הנשיא%3A ״נשיא המדינה%2C מדוע אתה ממשיך בשתיקתך%3F"

בעקבות דבריו של הרצוג ועל רקע התצהיר שפרסם ראש השב"כ רונן בר, המפגינות קראו אמש לעבר ביתו: "מדוע גם אחרי 24 שעות מפירסום התצהיר של ראש השב"כ שמראה בבירור את הפגיעה בשלטון החוק בישראל אתה שומר על שתיקתך ומפר הבטחותיך לציבור? הפעל עוד היום את כל הכלים והעוצמה של מוסד הנשיאות והגן על הדמוקרטיה הישראלית".

באותה הפגנה מדוברת לפני יותר מחצי שנה,הנשיא התעמת עם מפגיניםשמחו מול ביתו על רקע עסקת החטופים. "אני פוגש משפחות שכולות ומשפחות חטופים יום יום, אתם פשוט עושים לי עוול", טען הרצוג. ״אני קורא לאחדות, את הכהניזם בוודאי שצריך להוציא״, הוא הדגיש. "אתה חייב לדפוק על השולחן ולפטר את הממשלה", הגיבו המפגינים, והנשיא השיב: "אני לא מייצג את ראש הממשלה. כשהיה משבר חוקתי שנה שעברה, ביצעתי מהלכים ענקיים כדי לעצור את המשבר".

כשהמפגינים דיברו איתו על תגובתו להתקפה על הכפר הפלשתיני ג׳יתשבה כמאה פורעים זרקו אבנים ושרפו מבנים ומכוניות. אז טען הרצוג כי לא מדובר בסכנה לדמוקרטיה, אלא ״מעשה חמור ביותר, אבל המערכת מטפלת״. הוא המשיך והדגיש: "מדובר במאבק לגיטימי, נשיא המדינה מתערב רק אם תהיה סכנה לדמוקרטיה. עכשיו אנחנו צריכים להיות מאוחדים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...