"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אבי מעוז מתפטר מהממשלה: "צריך פה טיפול שורש"
כפי שהבטיח יו״ר מפלגת נעם הגיש לראש הממשלה בנימין נתניהו מכתב התפטרות • הצעד הגיע בהמשך לדרישותיו לתיקון העוול והאפליה בתקצוב המוסדות התורניים של ילדי המילואימניקים • "אמשיך בכל כוחי להילחם למען חינוך כלל ילדי ישראל ליותר יהדות"
אבי מעוז הגיש את התפטרותו מהממשלה. צילום: אורן בן חקון

אבי מעוז מתפטר מהממשלה: "צריך פה טיפול שורש"

כפי שהבטיח יו״ר מפלגת נעם הגיש לראש הממשלה בנימין נתניהו מכתב התפטרות • הצעד הגיע בהמשך לדרישותיו לתיקון העוול והאפליה בתקצוב המוסדות התורניים של ילדי המילואימניקים • "אמשיך בכל כוחי להילחם למען חינוך כלל ילדי ישראל ליותר יהדות"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

כפי שהבטיח, יו״ר מפלגת נעם סגן השר אבי מעוז הגיש כעת לראש הממשלה בנימין נתניהו מכתב התפטרות מהממשלה. זאת בהמשך לדרישותיו לתיקון העוול והאפליה בתקצוב המוסדות התורניים של ילדי המילואימניקים.

אבי מעוז,צילום: אורן בן חקון

לדבריו, כבר בשיחות המשא ומתן הקואליציוני שוחח עם ראש הממשלה על עומק התפשטות הדיפסטייט, בכל המוסדות בכלל ובמשרד החינוך בפרט. אך כמעט כל הכלים שהתחייבו לתת לו בכדי לפעול לשינוי - לא מומשו.

אבי מעוז וראש הממשלה,צילום: יונתן זינדל/פלאש90

״כאשר הודיע לי מזכיר הממשלה ושר החינוך כי גם הסעיף הזה בהסכם הקואליציוני לא יקוים, ולמעשה כמעט שום סעיף מההסכם הקואליציוני לא ממומש, אמשיך בכל כוחי להילחם למען חינוך כלל ילדי ישראל ליותר יהדות, יותר מסורת, ויותר לאומיות וציונות, כחבר כנסת מן המניין בכנסת ישראל״, כתב מעוז.

סגן השר מעוז מסמן יעדים לעבודה מהכנסת: ״מלחמה בדיפ סטייט העמוק שקיים במשרד החינוך״ כדבריו. נציין כי בתום 48 שעות מעת הגשת מכתב ההתפטרות, המהלך ייכנס לתוקף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו