"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתניהו: "בכל ערב מתפרסמת פרשה חדשה - זה מסע ציד מאורגן"

ראש הממשלה נתניהו טוען כי לשכתו נתונה למתקפה חסרת תקדים • מזהיר שהדלפות מהקבינט חושפות מידע חיוני לחמאס, חיזבאללה ואיראן • קורא לחקירות ומדגיש: "זה לא ירתיע אותי"

,עודכן
0השמעה
נתניהו וברוורמן. צילום: אורן בן חקון

ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס היום (ראשון) ל"מתקפה המתמשכת", שמופנית כלפי לשכתו, לטענתו, במסגרת מה שכינה "מסע ציד מאורגן שנועד לפגוע בהנהגת המדינה".

ראש הממשלה בנימין נתניהו: ״לשכתי נתונה למתקפה פרועה וחסרת מעצורים. זה מסע ציד מאורגן שנועד לפגוע בהנהגת המדינה״ // עומר מירון/ לע״מ

"בימים האחרונים, הלשכה שלי נתונה למתקפה פרועה וחסרת מעצורים," אמר נתניהו, ותיאר את הלחץ הגובר המופעל על הממשלה והקבינט "שפועלים ללא הרף להדוף את אויבינו שמבקשים את השמדתנו". לדבריו, הוא עצמו מנהל את המלחמה "והודף מתקפות בינלאומיות מזירות שונות," אך נוסף כעת איום חדש ומדאיג - מה שהוא מכנה "הפייק ניוז של התקשורת".

עוד טען נתניהו כי "מתחילת המלחמה, מבול של הדלפות פליליות וחמורות מציף את מדינת ישראל". הוא מדגיש כי הדלפות אלה מלוות לעיתים ב"שקרים והשמצות חסרות בסיס" ומהוות סכנה חמורה לביטחון המדינה וללוחמי צה"ל. "ההדלפות האלה נותנות מידע חיוני לאיראן, לחיזבאללה ולחמאס", הזהיר נתניהו, "מידע אשר מסכן את המדינה, מסכן את לוחמינו, מסכן גם את השבת חטופינו".

מצעד של צבא איראן,צילום: אי.אף.פי

לדבריו, חמאס וחיזבאללה מקבלים מידע ישירות מתוך חדר הדיונים של צוות המשא ומתן של ישראל. "תבינו", אומר נתניהו, "החמאס מקבל מידע מתוך חדר הדיונים של צוות המשא ומתן של ישראל! חיזבאללה ואיראן מקבלים, לפעמים בשידור חי, תמלולים של הדיונים בתוכנו על דרכי הפעולה נגדם והוויכוחים בינינו".

נתניהו הביע תסכול מכך שלא ננקטו צעדים משפטיים כנגד ההדלפות, וטען: "אפס חקירות. אפס. וזה קרה חרף הבקשות החוזרות ונשנות שלי לפתוח בחקירות". הוא הוסיף כי לדעתו "המטרה היא לא להגן על ביטחון המדינה. המטרה היא לקדם אג׳נדה של חולשה וויתורים, תוך כדי המלחמה".

על המתקפות בתקשורת, אמר נתניהו: "בימים האחרונים, באופן מתוזמן ומתוזמר, מנסים להלך אימים עליי ועל אנשיי, בעיצומה של מלחמה שאני מוביל - ומייצרים פרשיות יש מאין". הוא תיאר כיצד בכל ערב מתעוררת פרשה חדשה, עם כותרות בולטות וחגיגות באולפנים. "מנפחים פרשה ראשונה, מנפחים פרשה שנייה, מנפחים פרשה שלישית, רביעית ועוד מעט חמישית," הוסיף נתניהו. "תרעלה ותבהלה בעיצומה של מלחמה".

נתניהו מסיים את דבריו באמירה נחושה לציבור הישראלי: "אנחנו יודעים בדיוק מה קורה כאן - זה מסע צייד מאורגן שנועד לפגוע בהנהגת המדינה ולהחליש אותנו בעיצומה של מלחמה. אבל זה כבר לא עובד על אף אחד. עם ישראל יודע את האמת. אתם, אזרחי ישראל, אתם יודעים את האמת".

הוא מדגיש כי "זה לא ירתיע אותי. אני סומך על אנשיי שעושים לילות כימים למען המדינה. אני נחוש יותר מתמיד לקבל את ההחלטות הנכונות לטובת ביטחון ישראל, ואני נחוש יותר מתמיד להוביל אותנו לניצחון המוחלט".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר