"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גלנט נגד בן גביר: "מעשיו חסרי אחריות, ראש השב"כ מתריע מפני ההשלכות"

המתיחות בין שר הביטחון לשר לביטחון לאומי נמשכת • גלנט גיבה את רונן בר, לאחר שבן גביר דרש אמש בקבינט לפטרו: "מבצע את תפקידו" • השר לביטחון לאומי השיב: "במקום לתקוף אותי, תתחיל לתקוף בלבנון"

,עודכן
0השמעה
השר גלנט ואיתמר בן גביר. צילום: אורן בן חקון

שר הביטחון יואב גלנט תקף הבוקר (שישי) את השר לביטחון לאומי על רקעהתבטאותו של איתמר בן גביר נגד ראש השב"כ רונן בר.

"מול המעשים חסרי האחריות של השר בן גביר המסכנים את הביטחון הלאומי של מדינת ישראל ויוצרים פילוג פנימי בעם, ראש שירות הביטחון הכללי ואנשיו מבצעים את תפקידם ומתריעים מפני ההשלכות החמורות של מעשים אלו", אמר שר הביטחון גלנט.

נתניהו עם ראש השב"כ רונן בר. קיבל גיבוי מהממשלה,צילום: קובי גדעון, לע"מ

השר איתמר בן גביר לא נותר חייב והגיב: "הבטחת להחזיר את לבנון לתקופת האבן, בינתיים אתה מחזיר את הצפון לתקופת האבן. במקום לתקוף אותי בטוויטר, תתחיל לתקוף את חיזבאללה בלבנון".

אתמול, השר בן גביר, דרש במהלך ישיבת הקבינט המדיני ביטחוני לפטר את ראש השב"כ רונן בר. זאת, לאחר המכתב ששלח לראש הממשלה בנימין נתניהו ולרבים משרי הממשלה נגדו.

נתניהו והשרים הגנו על ראש השב"כ, השר בן גביר טען שהוא אחראי לכשל ב-7 באוקטובר ותקף את מכתבו של בר בעניין תפילת יהודים בהר הבית. בן גביר נטש את הדיון תוך שהוא מותח ביקורת על ראש השב"כ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר