"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אוחנה צייץ בערבית: התגובות לתקיפה בתימן

יו"ר הכנסת כתב: "מסר לכל המזרח התיכון" • השר לביטחון לאומי וחבר הקבינט צייץ מילה אחת - זכר לציוץ "דרדל'ה" מליל הכטב"מים האיראני • לפיד: "מברך את כוחות הביטחון וצה"ל על פגיעה מדויקת"

,עודכן
0השמעה
במערכת הפוליטית בירכו. התקיפה בתימן. צילום: אי.אף.פי

ברכות מהקואליציה והאופוזיציה:במערכת הפוליטית הגיבו הערב (שבת) לתקיפההישראלית בתימן, שהגיעה בתגובה לכטב"ם שנפל בתל אביב בלילה שבין חמישי לשישי.

שר הביטחון יואב גלנט: ״את האש שבוערת כעת בתימן רואים בכל רחבי המזרח התיכון" // אלעד מלכה

שר החוץ ישראל כ"ץ (הליכוד): "מדינת ישראל ומטוסי חיל האוויר הנחיתו היום מכה קשה על שלוחת הטרור של איראן בתימן. איראן תומכת, מאמנת ומממנת את ארגון הטרור החות'י כחלק מהמערך האזורי של ארגוני הטרור שהיא מפעילה באזור כדי לתקוף את מדינת ישראל. לא נבליג ולא נשתוק ונפגע בכל מי שיהווה איום על אזרחינו. זה הזמן של הקהילה הבינלאומית להגביר את הסנקציות באופן מקסימלי על איראן - שבהכוונתה החות'ים פוגעים פגיעה אנושה בחופש השיט ובנתיבי הסחר. איראן היא ראש הנחש - חייבים לעצור אותה עכשיו".

שר הכלכלה ניר ברקת (הליכוד): ״הפעולה העוצמתית בתימן מוכיחה שלישראל יש את היכולת לעשות סדר חדש במזרח התיכון ולהשיב את ההרתעה מול האויבים שלנו. הדרך היחידה לניצחון במזרח התיכון עוברת בעוצמה צבאית התקפית. אזרחי ישראל מצפים מהקבינט לתת לצה״ל להשתמש ביכולות שלו ולנצח. על משטר הטרור האירני לדעת שהוא לא מוגן בטהרן, על אף המרחק הרב. אני מברך את צה״ל ואת הקבינט על הפעולה ההתקפית המוצלחת. תנו לנו עוד מזה - וננצח״.

יושב-ראש הכנסת אמיר אוחנה (הליכוד) צייץ בשפה הערבית על התקיפה בתימן: ״זהו מסר לכל המזרח התיכון״.

השר איתמר בן גביר (עוצמה יהודית) צייץ מילה אחת: "בומבה". זאת כזכור, אחרי שבתקיפה באיראן שהגיעה בעקבות ליל הכטב"מים האיראני צייץ "דרדל'ה".

בומבה!

— איתמר בן גביר (@itamarbengvir)July 20, 2024

יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד (יש עתיד): "התקיפה בתימן מוצדקת ומדויקת. מברך את חיל האוויר, צה״ל וכוחות הבטחון על ביצוע מושלם".

התקיפה בתימן מוצדקת ומדוייקת. מברך את חיל האוויר, צה״ל וכוחות הבטחון על ביצוע מושלם.

— יאיר לפיד - Yair Lapid (@yairlapid)July 20, 2024

יו"ר המחנה הממלכתי בני גנץ: "המסר החשוב מהתקיפה החשובה והמוצדקת היום בתימן - אנחנו מקימים בריתות, ומשתפים פעולה עם ידידינו. לצד זאת, אנחנו נכונים תמיד לעשות את העבודה כדי להגן על אזרחי ישראל בעצמנו. כך היה בעבר, וכך יהיה גם בעתיד. מול כל מי שפוגע בנו, בכל זירה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר