רה"מ נתניהו והשר אליהו. צילום: אטרו בן חקון

השר אליהו השתתף בהצבעה של הממשלה, נתניהו זימן אותו לשיחת נזיפה

ראש הממשלה נתניהו הודיע שהשר, שעורר את סערת "פצצת האטום על עזה", לא ישתתף בפעילות הממשלה • אלא שבפועל, אין כל יכולת להשעות את השר - והוא השתתף בהצבעה גם לאחר הראיון

ההודעה הנחרצת - והמשמעות הרפה בפועל: ראש הממשלה בנימין נתניהו הודיע היום (ראשון) כי הוא משעה את השר עמיחי אליהו, שטען כי "להטיל פצצת אטום על עזה" היא אחת האפשרויות לפתור את בעיית החמאס. 

מתוך ההצבעה בקבוצת הממשלה, צילום: ללא

אלא שבפועל, אין לנתניהו כל יכולת להשעות את השר. לראייה, אליהו השתתף היום בהצבעה טלפונית אחרי הראיון המדובר. כמו כן, נתניהו זימן את השר לשיחת נזיפה.

השר עמיחי אליהו בראיון לרדיו קול ברמה%3A "אטום על עזה זו דרך אחת" %2F%2F באדיבות רדיו "קול ברמה"

הבוקר בראיון ברדיו "קול ברמה, כשנשאל על ידי המראיינים ישראל כהן ויקי אדמקר האם יש להפיל פצצת אטום על עזה, ענה אליהו, כי "זאת דרך אחת". על ההשלכות המסוכנות לחטופים במקרה שכזה אמר, "מתפלל ומקווה לשובם אבל יש גם מחירים במלחמה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...