"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סביבת בן גביר: הוא לא מתכוון להתקפל, הימין הפך לילד כאפות

בסביבתו של השר לביטחון לאומי הגיבו לביקורות מהקואליציה ובפרט מנתניהו • "לא ניתן שיהודים יסולקו מהמרחב" • גורמים בעוצמה יהודית תקפו את רוטמן וסמוטריץ': "אם לא תהיה רפורמה זה בגללם"

,עודכן
0השמעה
. צילום: אורן בן חקון

סערת התפילה של בן גביר:בסביבתו של השר לביטחון לאומי אמרו הערב (שלישי) כי על האףההתנגדות וההודעות של חבריו לקואליציה ובראשם ראש הממשלה, הוא לא מתכוון להתקפל מכוונתו לערוך תפילה ביום חמישי הקרוב.

"בן גביר מתייחס בכבוד לביקורת של נתניהו, מבין את הטענות, אבלמה שנעשה ביום כיפור בתל אביבהיה חצייה של קו אדום. הימין הפך להיות ילד כאפות. בנסיבות כאלה שזורקים אנשים מהמרחב הציבורי, שהורסים תפילת יום כיפור, יש חשיבות להגיע לשם. בלי מכות, בלי אלימות, אבל לא ניתן שיהודים יסולקו מהמרחב", הדגישו מקורביו של השר.

לדבריהם, "כבר חודשים ארוכים שאמרו על בן גביר בכל מיני הזדמנויות שהוא יתקפל, זה לא קרה והוא לא מתכוון להתקפל גם הפעם בגלל לחץ של אנשי הצינות הדתית".

דרעי נגד תפילת בן גביר: "שיתפללו בבתי הכנסת, אנחנו לא צריכים מלחמות מיותרות" // צילום: ערוץ הכנסת

גורמים בעוצמה יהודית תקפו הערב את יו"ר ועדת חוקה ח"כ שמחה רוטמן לאחר שמוקדם יותר היוםהעביר ביקורת על בן גבירואמר: איתמר, כוונותיך רצויות אך מעשיך אינם רצויים". "רוטמן חלש אופי", אמרו גורמים במפלגה, "הוא משחק אותה בוועדה, אבל בפועל מתקפל פעם אחרי פעם. אם לא תהיה רפורמה זה הרבה בגללו ובגלל סמוטריץ'. ראינו בהצבעה על הסבירות איך הוא ובצלאל רצו אחוזי אמוק לדחות את החקיקה".

בלשכת ראש הממשלה ניסו הערב לשוחח עם בן גביר ולעדכן אותו בעמדת ראש הממשלה, אך שיחה בין השניים לא התרחשה נכון לשעה זו.

איתמר, כוונותיך רצויות אך מעשיך אינם רצויים.

אין ספק שהפעולה של מיעוט קטן ואלים שתקף מתפללים ביום כיפור קורעת את הלב לכולנו, אבל המענה לפרובוקציה של המיעוט הפרוגרסיבי הקיצוני והרעשן שלא רוצה כאן מדינה יהודית ודמוקרטית הוא לא בפרובוקציה נגדית שתביא להרחבת הבעירה והשנאה >>>https://t.co/cTjrku3rNk

— שמחה רוטמן - Simcha Rothman (@rothmar)September 26, 2023

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר