"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
עדכונים שוטפים

ישיבת הממשלה התכנסה | קרעי: "הרפורמה תצא לפועל", נתניהו: "ניתן להגיע להסכמות"

לראשונה בעידן כנס הקיץ: הקואליציה מתדיינת בכנסת • על סדר היום: הגדרת יישובים כבעלי עדיפות לאומית • שר התקשורת "מקווים להגיע להסכמות רחבות, אבל גם נחושים לעשות את מה שהתחייבנו" • קיש על רקע ניסיונות ההשבתה במערכת החינוך: "מכיר את הפערים, ניתן להגיע להסכם" • נתניהו: "נקים את המשמר הלאומי, נחזיר את הביטחון לאזרחי ישראל, לרבות בחברה הערבית"

,עודכן
0השמעה
נתניהו בישיבת הממשלה. (ארכיון), צילום: אמיל סלמן

הקואליציה התכנסה היום (ראשון) ב-11:00 לישיבת ממשלה בכנסת, הראשונה בעידןכנס הקיץשנפתח היום רשמית גם הוא. הרבה נושאים בוערים עומדים על הפרק - בראשם העברת תקציב, מענה לחרדים בנושא הגיוס, ההידברות על הרפורמה המשפטית, יוקר המחיה והמצב הביטחוני.

רה"מ נתניהו דיבר גם הוא בפתח ישיבת הממשלה ושידר אופטימיות בנוגע להיתכנות של הגעה להסכמות: "יש בינינו גם ויכוח יסודי בעניין הרפורמה המשפטית, אבל אנחנו עושים מאמץ לפתור את הוויכוח הזה בהידברות. ברצון טוב של שני הצדדים, אני משוכנע שאפשר להשיג הסכמות - ואני נותן לכך גיבוי מלא".

נתניהו: "נקים את המשמר הלאומי, נחזיר את הביטחון לאזרחי ישראל, לרבות בחברה הערבית"

נתניהו הוסיף עוד, כי "הממשלה ממשיכה לנוע בכל התחומים קדימה. מחר נפתח את מושב הקיץ של הכנסת. לאחר שאישרנו את תקציב המדינה בממשלה, נאשר את התקציב בכנסת. זה תקציב דו-שנתי. התקציב הזה בא יחד עם חוק הסדרים. שניהם יחד יביאו יציבות כלכלית ויזניקו את המשק להישגים חדשים. דווקא בימים של האטה כלכלית ואינפלציה עולמית, ישראל יכולה וצריכה להסתער קדימה. אנחנו עשינו זאת בקורונה, עשינו את זה בהאטות כלכליות עולמיות קודמות, ונעשה את זה גם הפעם. אנחנו נביא יציבות כלכלית, נרחיב את התחרות, ונכניס רשתות-שיווק בינלאומיות להפחתת מחירים".

נתניהו בישיבת הממשלה. "נרחיב את התחרות, ונכניס רשתות-שיווק בינלאומיות להפחתת מחירים",

אל האיומים הביטחוניים אמר נתניהו, כי "לא ניתן לאיראן לכרוך טבעת חנק של טרור סביבנו. אנחנו פועלים בעניין הזה סביב השעון, כל הזמן, גם בימים אלה, ואנחנו נמשיך לפעול הן בהתקפה והן בהגנה נגד התוקפנות של איראן ושל גרורות הטרור שלה". ראש הממשלה התייחס גם למשמר הלאומי וכרך בהתייחסות גם את המצב ברחוב הערבי: "אנחנו נקים את המשמר הלאומי. זו מהפכה. יחד עם הבאת תקציב של מיליארדי שקלים להוסיף אלפי שוטרים, כל זה כדי להשיב את הביטחון האישי לכל אזרחי ישראל, לרבות בחברה הערבית".

על סדר היום:הכרזה על מצב חירום לפי סעיף 38 לחוק יסוד הממשלה, הגדרת יישובים כבעלי עדיפות לאומית ומינוי המנכ"לית של השרה דיסטל - ד"ר גלי סמבירא.

כמו כן אושר רשמית מינויו של הסטטיסטיקן הלאומי. הממשלה אישרה בישיבה את מינויו של הפרופ' ירון פלוס לתפקיד ראש הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, זאת לאחר שנבחר פה אחד בוועדת האיתור.

השר קרעי טרם ישיבת הממשלה: "על פי העם יישק דבר - והעם אמר את דברו בקלפי ובהפגנה" // קרדיט: שחר גליק, גל"צ

השר קרעי דיבר בפתח ישיבת הממשלה על הרפורמה המשפטית ואמר: "מקווים להגיע להסכמות רחבות, אבל גם נחושים לעשות את מה שהתחייבנו וזה יקרה".

על רקע נסיון ההשבתה, קיש אמר בפתח ישיבת הממשלה: "שמח שהלימודים מתקיימים. מכיר את הפערים, ניתן להגיע להסכם" שחר גליק, גל"צ

שר החינוך יואב קיש, שהצליח להימנע מההשבתה במערכת החינוך שתוכננה להבוקר, אמר: "שמח שהלימודים מתקיימים. מכיר את הפערים, ניתן להגיע להסכם".

באגודת ישראל ממשיכים לדרוש את אישור מתווה הפטור מגיוס לצה״ל לחרדים לפני אישור תקציב המדינה. השרים יצחק גולדקנופף ומאיר פרוש אמרו היום לפני כניסתם לישיבת הממשלה כי ״יש הסכם, צריך לפעול לפי ההסכם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר