"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

מהומה במליאה: סופר גינה את תופעת הסרבנות - והותקף: "אתה לא מתבייש?"

במסגרת נאום על בימת הכנסת התנגד לתופעה, וטען: "עברנו כל גבול" • באופוזיציה תקפו אותו בחריפות • קודם לכן, נרשם עימות בין האופוזיציה לקואליציה בוועדת החוקה

,עודכן
0השמעה
השר אופיר סופר, צילום: אורן בן חקון

בלגן במליאה:השר אופיר סופר עלה היום (רביעי) לנאום במליאה וגינה את תופעת הסרבנות שעולה כחלק מהמחאה ברפורמה המשפטית. בין השאר אמר: "מי שלא מטריד אותו היום תופעת הסרבנות, פעם הבאה יראה אותה מימין ומשמאל. זה מסגור חמור. בעניין הזה של סרוב פקודה עברנו כל גבול".

בתגובה, חברי האופוזיציה תקפו אותו בחריפות, כאשר ח"כ אורנה ברביבאי צעקה: "אתה לא מתבייש?".

"צריכים לעמוד פה הרמטכ"לים גדי איזנקוט והרמטכ"ל בני גנץ ואלופים ומפקד שלי בבה"ד 1 אלעזר שטרן, ולהגיד - אנחנו נגד סרבנות, בלי אבל! אפס לגיטימציה לסרבנות! זה מה שאתם צריכים לעשות" - השר אופיר סופר "בא בטענות" כלפי חברי מפלגת@YeshAtidParty@Elazar_stern@gantzbe@OrnaBarbivaypic.twitter.com/YldhWnGyQg

— ערוץ כנסת (@KnessetT)March 22, 2023

המהומות במליאה מצטרפותלסערה בוועדת החוקה הלילה, כאשר וויכוח נרשם סביב הצגת ההסתייגויות. גם הבוקר נרשמועימותים בוועדה בין האופוזיציה לקואליציה, כאשר חברת הכנסת יש עתיד ואורח בוועדה התבקשו לצאת החוצה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר