"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"זאת המשמרת שלך": בן גביר ביקר בזירת הטבח בירושלים
השר לביטחון לאומי פקד את שכונת נווה יעקב לאחר הפיגוע הקשה בליל שבת • תושבים פנו לעברו בקריאות תמיכה ועידוד, לצד זעקות שבר וגנאי של עדי הראייה לרצח • יו"ר עוצמה יהודית במקום: "נדאג להגיב ביד קשה, יש לשנות את מדיניות הנשק האזרחי"

Loading...

בן גביר לעד ראייה לפיגוע: "נטפל בנושא רשיונות הנשקים לאזרחים" // צילום: שמואל בוכריס, רויטרס

צפו

"זאת המשמרת שלך": בן גביר ביקר בזירת הטבח בירושלים

השר לביטחון לאומי פקד את שכונת נווה יעקב לאחר הפיגוע הקשה בליל שבת • תושבים פנו לעברו בקריאות תמיכה ועידוד, לצד זעקות שבר וגנאי של עדי הראייה לרצח • יו"ר עוצמה יהודית במקום: "נדאג להגיב ביד קשה, יש לשנות את מדיניות הנשק האזרחי"

אפרת פורשר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

השר לביטחון לאומי ויו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר ביקר בזירתהפיגוע הקשה שאירע הלילה (שישי) בנווה יעקבבירושלים.באירוע נרצחו שבעה אזרחים ונפצעו עוד שלושה לפחות סמוך לבית הכנסת "עטרת אברהם" בשכונה בשעת תפילה בערב שבת. זהו האירוע הביטחוני המשמעותי הראשון שמתרחש בזמן כהונתו של בן גביר, חודש מאז תחילת כהונת ממשלת נתניהו השישית.

בן גביר עם עדי ראייה לפיגוע, צילום: אפרת פורשר
"נגיב ביד קשה". השר לביטחון לאומי בזירת הפיגוע, צילום: רויטרס

"עזבתי את שולחן השבת, את האישה ואת הילדים כדי להגיע לכאן", אמר לתושבי האיזור שצעקו לעברו קריאות תמיכה ועידוד, לצד קריאות גנאי. התושבים קראו לנקוט ביד קשה ולהגיב לאירוע בחריפות. כמה מתושבי השכונה זעקו לעברו "מוות למחבלים".

"מוות למחבלים". קריאות לעבר השר בן גביר בזירת הפיגוע בנווה יעקב, צילום: רויטרס

אחד מעדי הראייה לטבח פנה לשר בדמעות: "אם רק היה לי נשק, הייתי יכול למנוע הרוגים נוספים בפיגוע", השר השיב לו בחיבוק והבטיח מול המצלמות שינוי במדיניות הנשק האזרחי. בתוך כך, ראש הממשלה בנימין נתניהו צפוי להגיע לזירת האירוע, ולמסור הצהרה לתקשורת.

ראש הממשלה נתניהו בזירת הפיגוע בנווה יעקב, צילום: רויטרס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...