"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"השוטר יוכל להוכיח": המשטרה השיקה מצלמות גוף על המדים

בעיתוי רגיש חנכו השר לביטחון הפנים ומ"מ המפכ"ל את המצלמות שיתעדו בזמן אמת עימותים בין אזרחים לשוטרים • "בתוך שנה כל 12 אלף השוטרים יצוידו בהן"

,עודכן
שוטר עם מצלמת הגוף (אילוסטרציה), צילום: דוברות המשטרה

בעיתוי רגיש במיוחד, יומייםלאחר שנורה למוותיהודה ביאגדה בידי שוטר בבת ים, השיקה המשטרה אתמול את מצלמות הגוף החדשות שיישאו איתם השוטרים.

"לפרויקט תהיה תרומה לטענת שיטור היתר כלפי אוכלוסיות מסוימות, ובהן אוכלוסיית יוצאי אתיופיה", ניסה השר לביטחון הפנים גלעד ארדן להסביר בעדינות את המצב הקיים לעומת זה הרצוי בעתיד.

שוטרי משטרת תל אביב יהיו הראשוניםלהשתמש במצלמותהללו, כאשר היתר ייכנסו בהדרגה עד 2020. "מדובר בפרויקט משנה מציאות שמרסן ומפחית אלימות ועתיד להגביר את תחושת הביטחון, הן של האזרח והן של השוטר", אמר מ"מ המפכ"ל ניצב מוטי כהן.

השר ארדן הגדיר את המיזם "שובר שוויון", והבטיח שבתוך שנה מהיום, "כל 12 אלף השוטרים בשטח יצוידו במצלמת גוף. מטרתן למתן את ההתנהגות של כלשוטר ואזרח, וכמובן להגביר את השקיפות לגבי מה קרה או לא קרה.

בשנים האחרונות לכל אזרח יש יכולת תיעוד, אבל לשוטר אין את היכולת להוכיח מה באמת התבצע". הפיילוט החל כבר ב־2016, עם נסיינים שנבחרו מראש.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר