"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רעיית נשיא המדינה עברה השתלת ריאה

נחמה ריבלין סבלה בשנים האחרונות ממחלת פיברוזיס ריאתי, והמתינה להשתלה זמן רב • היא מונשמת, אולם מצבה יציב והיא מוקפת בבני משפחתה הקרובה

,עודכן
סבלה שנים מהמחלה. נחמה ריבלין באזכרה לאריאל שרון, פברואר 2019

רעייתו של נשיא המדינה ראובן ריבלין,נחמה ריבלין, עברה היום (שני),השתלת ריאהאחת בבית החולים בילינסון בפתח תקווה.

מבית החולים נמסר כי כמקובל לאחר הליך זה, נחמה מורדמת ומונשמת עד אשר תתחזק ותשוב לנשום בכוחות עצמה. מצבה יציב והיא מוקפת בבני משפחתה הקרובה.

הניתוח המורכב ארך מספר שעות, והוא בוצע על ידי פרופסור דן ערבות, מנהל מערך ניתוחי לב-חזה בבילינסון ולווה על ידי רופאה האישי של נחמה, פרופסור מרדכי קרמר, מנהל מערך ריאות בבית החולים בלינסון.

נחמה נזקקה לניתוח בשל מחלת פיברוזיס ריאתי ממנה סבלה בשנים האחרונות וההשתלה בוצעה לאחר תקופה ארוכה בה המתינה לה.

נשיא המדינה ראובן (רובי) ריבלין ובני משפחתומסרו כי הם מבקשים להודות לצוות הרפואי המסור על הטיפול המקצועי והחם לאורך הדרך. עדכונים שוטפים באשר למצבה של נחמה ימסרו על ידי דוברות בית הנשיא ככל שידרשו בהמשך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר