"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד: ניסה לחמוק מהמשטרה - ודרס שוטר

תושב דליית אל-כרמל שנהג בפראות התבקש לעצור - אך נמלט ופגע בשוטר • החשוד, שהפקיר את הפצוע, נעצר לאחר חקירה

,עודכן
שברי הרכב שהביאו לזיהוי החשוד // צילום: דוברות המשטרה

תושב דליית אל-כרמל בן 31 נעצר הלילה (שבת) בחשדשדרס שוטרבמהלך ניסיון בריחה ממחסום משטרתי, הפקיר אותו פצוע ונמלט מהמקום.

מתחקיר משטרתי עולה כי במהלך הלילה הבחין שוטר רכוב על גבי קטנוע ברכב שנוסע באופן חשוד. השוטר ניסה לעצור את הרכב אך זה ברח מהמקום בנסיעה פרועה. כשהגיע למחסום שהוקם עבורו - הוא ניסה להימלט שנית ונסע לאחור תוך דריסת השוטר והפקרתו.

בעקבות המקרה פתחה המשטרה בחקירה שכללה איסוף ממצאיםמזירת התאונהוהשוואתם לפרטיים חלקיים של הרכב. בסופו של דבר, איתרה המשטרה את החשוד ועצרה אותו כעבור מספר שעות. עם צאת השבת יובא החשוד לדיון בהארכת מעצרו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר