"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אצילי: חילי טרופר תרם כליה לאדם זר

חבר הכנסת מכחול לבן עבר אתמול בהצלחה את ניתוח תרומת הכליה, הכליה נקלטה היטב אצל המושתל • "חילי אדם אהוב שמפיץ אור על סובביו"

,עודכן
אצילי. טרופר // צילום: יונתן זינדל, צילום: יונתן זינדל

ח"כ חילי טרופר מכחול לבןעבר אתמול ניתוח תרומת כליה. טרופר, חבר כנסת בהווה ואיש חינוך מוערך בעברו, עבר את הניתוח בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים, ומסר שהכליה נקלטה בהצלחה אצל המושתל, אדם שהוא כלל לא מכיר.

"הניתוח עבר בשלום",עדכן טרופר את קרוביו הדואגים בהודעה קבוצתית, "הכליה נקלטה בהצלחה בינתיים אצל המושתל. בימים הקרובים אהיה בבית החולים, ואז אצא להתאוששות בבית".

בהקשר לבחירות, שבהן לוקח טרופר חלק כחלק ממערך קמפיין המפלגה, ציין חבר הכנסת: "אהיה זמין למענה ולעזרה בכל עניין, אך קצת מרחוק בתקופה הקרובה. מקווה לשוב לעניינים באופן מלא בהקדם האפשרי".

בכחול לבן, ובמערכת הפוליטית כולה, התרגשו מאוד מהצעד האצילי של ח"כ טרופר. אחד ממקורביו של חבר הכנסת המוערך אמר בהתרגשות ל"ישראל היום" כי "חילי הוא באמת אדם מיוחד, אחד כזה שמפיץ אור על כל מי שמסביבו. הוא ידוע בנדיבותו ובמהלכיו הטובים. פשוט אין שני לו, הוא קונצנזוס ואהוב על כל סובביו. זהו צעד אצילי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר