"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"מוכן להיות יגאל עמיר הבא"; פעיל שמאל נעצר

לאחר שהשתתף בהפגנה האחרונה נגד רה"מ, טען הפעיל כי לא היו שם אנרכיסטים • והוסיף כי "כל אחד מהמפגינים מוכן להיות המוציא לפועל של חיסול ביבי"

,עודכן
צילום: צילום מסך // ההודעה ששלח הפעיל שנעצר

פעיל שמאל המשתתףבהפגנות נגד ראש הממשלהנעצר היום (חמישי) על ידי משטרת ירושלים, בעקבות התכתבות בקבוצת וואטסאפ שבה איים לפגוע בנתניהו.

בדיון בקבוצה כתב הפעיל כי השתתף בהפגנה האחרונה מול בית ראש הממשלה וטען כי המשתתפים אינם אנרכיסטים.

ההודעה שכתב הפעיל שנעצר // צילום מסך
ההודעה שכתב הפעיל שנעצר // צילום מסך

"כל אחדמהמפגיניםמוכן להיות הקורבן למען המדינה ולהיות היגאל עמיר והמוציא לפועל של חיסול הביבי, למען המשך קיום המדינה החופשית והדמוקרטית ללא שלטון עריץ של משפחה מושחתת ונהנתנית", כתב הפעיל שנעצר ונחקר.

את הדברים חשף עיתונאי "בשבע" שילה פריד. הפעיל הגיב לפנייתו של פריד: "אני מוכן להקריב את עצמי למען המדינה. כמו שהקרבתי בצבא מול אויבי ישראל, ככה גם כאזרח מול משפחת נתניהו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר