"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מנקה חשודה בגניבת כמיליון וחצי ש"ח ממקום עבודתה

מעסיקתה של עוזרת הבית התלוננה שנגנבו ממנה כסף וחפצים רבים • העוזרת עבדה באותו הבית במשך כחמש שנים

,עודכן
נגד החשודה הוגש בעבר תביעה בגין תלונה דומה // נגד החשודה הוגש בעבר תביעה בגין תלונה דומה

עוזרת בית חשודה שגנבה יותר ממיליון שקלים וחצי ממעסיקתה, שעבורה עבדה במשך כחמש שנים. על פי התלונה שהוגשה נגד החשודה בשבוע שעבר, היא גנבה לאורך תקופה כסף וחפצים רבים, בהםשעונים יקרי ערך.

מצלמות האבטחה שהותקנו בבית המתלוננת צילמו את החשודה, תושבת הרצליה בת 46, כשהיא נמצאת בכמה מקרים במקומות בהם לא התבקשה לנקות. מבדיקה שנערכה למצלמות עלה כי אלה כובו בסמוך לזמן בו המנקה חשודה כי גנבה את הכסףוהחפצים.

עוד בנושא:

אישום: נצמדו לקשישות - וגנבו כסף

המלכודת שציפתה לגנבי התכשיטים

הדרך לסגירת חובות: גניבת שעוני יוקרה

עורך הדין יוסי פרידמן מהסניגוריה הציבורית, המייצג את החשודה, טען כי היא עד הגשת התלונה היא עבדה בניקיון הבית שישה ימים בשבוע וכי לא נמצאה כל ראיה הקושרת אותה למעשה. המנקה הובאה היום (שני) לדיון בבית המשפט השלום בתל אביב, שם הוארך מעצרה עד לשעה 22:00 הערב, בסיומו תישלח למעצר בית בן ארבעה ימים. השופטת ענת יהב קבעה בהחלטתה כי מחומר החקירה עולה כי "קיים חשד סביר לביצוע העבירות על ידי החשודה". היא סייגה באומרה כי "עוצמת החשד איננה גבוהה לטעמי גם בשלב הזה".

בשנת 2016 הוגשה נגד העוזרת תביעה על סך 34 אלף שקלים בבית הדין לתביעות קטנות בהרצליה, לאחר שמעסיקה קודמת שלה טענה כי היאגנבהממנה כספים. בסרטון שהוצג בדיוני התביעה, נראתה החשודה כשהיא פותחת את ארון הבגדים האישי של התובעת, המתגוררת ברעננה, ומחפשת בו דבר מה.

העוזרת מנקה את הארון ממנו נחשד שגנבה כסף
העוזרת מנקה את הארון ממנו נחשד שגנבה כסף

בהמשך, היא נראתה מוציאה ממעטפה שמצאה שטר של 100 שקלים, אותו הכניסה לכיסה, ואז מחזירה את המעטפה למקום. כשעתיים אחר כך, העוזרת תועדה בשנית ליד הארון, כשהיא מנקה את הידיות שלו באמצעות גרביים. לדברי העוזרת, שהכחישה את הטענות נגדה, היא פתחה את הארון מכיוון שהריחה ריח רע שעלה ממנו והוציאה את הכסף עבור טכנאי שהגיע לבית.

הרשם הבכיר אדי לכנר כתב בהחלטתו כי למרות שהמשטרה סגרה את התיק נגד החשודה מחוסר ראיות ועניין לציבור, "נראה כי הנתבעת פעלה בכדי למנוע טביעות אצבעותיה על הארון. התרשמתי כי הנתבעת פעלה שלא בתום לב וכי קטע הווידאו שהוצג מעיד על חוסר תום ליבה ואי ניקיון הכפיים שלה". עוד אמר כי המנקה פעלה באופן "שאינו ראוי, אינו מקובל ובעיקר בניגוד לחוק. איני מקבל את טענתה כי הכסף הוצא על מנת לשלם לטכנאי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר