"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שר הכלכלה ההודי בביקור בישראל: "מדינה קטנה שמגיעה להישגים גדולים"

גויאל, הגיע לביקור רשמי במרכז פרס לשלום ולחדשנות, בליווי שגריר הודו בישראל, ג'יי פי סינג, ומשלחת של אנשי עסקים בכירים • מטרת הביקור היא בחינת הזדמנויות עסקיות חדשות עם ישראל וחיזוק שיתופי הפעולה בתחומי הטכנולוגיה, הבריאות והחדשנות • זוהי אבן דרך נוספת בחיזוק היחסים הכלכליים והטכנולוגיים בין הודו לישראל

,עודכן
0השמעה
שר הכלכלה ההודי פיוש גויאל. צילום: .

שר הכלכלה ההודי, פיוש גויאל, ביקר במרכז פרס: "באתי להבין איך מדינה קטנה מגיעה להישגים גדולים".גויאל, הגיע הבוקר (שישי) לביקור רשמי במרכז פרס לשלום ולחדשנות, בליווי שגריר הודו בישראל, ג'יי פי סינג, ומשלחת של אנשי עסקים בכירים.

מטרת הביקור היא בחינת הזדמנויות עסקיות חדשות עם ישראל וחיזוק שיתופי הפעולה בתחומי הטכנולוגיה, הבריאות והחדשנות.

במהלך הביקור נפגש השר עם רויטל זיגלשטיין, מנהלת דסק הודו בתעשייה האווירית; עם פרופ' זידמן וד"ר דניאלה גלבוע, מנכ"לית AIVF, שהציגה טכנולוגיית בינה מלאכותית לשיפור סיכויי הצלחת טיפולי IVF - תחום שבו הודו נחשבת למעצמה עולמית; וכן עם נציגי חברת "הליוס", המפתחת שיטה ירוקה וחדשנית לייצור ברזל.

השר גויאל התרשם מהיכולות הטכנולוגיות שמוצגות במרכז פרס וציין כי הגיע לישראל "כדי להבין מה סוד ההצלחה של מדינה קטנה שהגיעה להישגים גדולים". לדבריו, "להודו יש עניין רב בטכנולוגיה הישראלית - בבריאות, חקלאות, תעשייה וחינוך, ושיתוף הפעולה בינינו רק בתחילתו". הוא אף הציע לבחון הקמת מרכז חדשנות משותף לשתי המדינות.

במהלך הסיור הוצגו לשר גם טפטפות - ההמצאה הישראלית ששינתה את עולם החקלאות. גויאל סיפר כי ראש ממשלת הודו נרנדרה מודי הזכיר בעבר לנשיא שמעון פרס את תרומת הטפטפות לשגשוג החקלאות במדינתו. בסיום הביקור התעכב גויאל ליד פסל מהטמה גנדי, שניתן לנשיא פרס במתנה מממשלת הודו. "אני זוכר שפרס אמר: 'לכם יש את גנדי ולנו יש את בן גוריון'", ציין בחיוך.

הביקור נחשב לאבן דרך נוספת בחיזוק היחסים הכלכליים והטכנולוגיים בין הודו לישראל, ומהווה צעד משמעותי בקידום שיתופי פעולה חדשים דווקא בתקופה מאתגרת זו לשני הצדדים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר