"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נועה ארגמני לאחר האיחוד עם אבינתן: "שנתיים בנפרד - עכשיו מתחילים את המסע המשותף"

738 ימים אחרי שנחטפו, נועה ואבינתן התאחדו אתמול מחדש בישראל • "לא אוכל להסביר במילים את קשת הרגשות", כתבה ארגמני • "כל אחד מאיתנו ראה את המוות מול העיניים בכל כך הרבה הזדמנויות, אבל סוף סוף עושים את הצעד הראשון שלנו ביחד במדינת ישראל"

,עודכן
0השמעה
אבינתן אור ונועה ארגמני. מצד אחד רגע החטיפה, מהצד השני האיחוד. צילום: דובר צה"ל, ללא

שורדת השבי נועה ארגמני, שנחטפה מהנובה עם בן זוגה אבינתן אור וחולצה לפני כשנה וחצי, פרסמה הערב (שלישי) פוסט מרגש באינסטגרם בעקבותשחרורו של בן זוגה אבינתן אור, שהוחזק בשבי החמאס במשך 738 ימים - ושב ארצה אתמול. "שנתיים עברו מאז הרגע האחרון שראיתי את אבינתן אהוב ליבי", כתבה.

אחרי 738 ימים של כאב: הרגעים שלהם חיכינו שנתיים >>>

את רגע הפרידה הטראומטי, שתועד והפך לאחד מסמלי הזוועות ב-7.10, היא לא יכולה לשכוח: "שנתיים עברו מאז הרגע שמחבלים חטפו אותנו, שמו אותי על אופנוע והפרידו ביני לבין אבינתן לעיניי כל העולם. מאותו רגע התחלנו את המסעות שלנו בנפרד".

במהלך תקופת השבי, היא מספרת, השניים עברו חוויות שונות לחלוטין: "אני הייתי בשבי עם ילדים, נשים ומבוגרים -בזמן שאבינתן היה כל הזמן לבד", תיארה. "אני הייתי רוב הזמן מוחזקת בתוך בתים - בזמן שאבינתן היה רק במנהרות." גם אופן התקשורת עם העולם החיצון היה שונה: "החמאס פרסם סרטונים ואותות חיים ממני בזמן שבהקשר לאבינתן לא היה מידע כלל", הסבירה.

"לא אוכל להסביר במילים את קשת הרגשות שבו ראיתי אותו לראשונה אחרי כל כך הרבה זמן", כתבה נועה. "כל אחד מאיתנו ראה את המוות מול העיניים בכל כך הרבה הזדמנויות ולמרות זאת, אחרי שנתיים בנפרד אנחנו סוף סוף עושים את הצעד הראשון שלנו ביחד במדינת ישראל".

View this post on Instagram

A post shared by Noa Argamani (@noargamani)

ארגמני הדגישה כי הדרך עדיין ארוכה: "השיקום עוד ארוך, עוד לא באמת הצלחנו לעכל מה קרה פה בשנתיים האחרונות אבל אנחנו ניצחנו. ניצחנו את המלחמה האישית שלנו ושל כל העולם שנלחם יחד איתנו."

היא הקדישה מילות תודה לחיילים ולכוחות הביטחון "שנלחמים כבר כל כך הרבה זמן ומסכנים את החיים שלהם למעננו כל יום", ולמשפחה, חברים ועם ישראל שתמכו בהם לאורך הדרך.

נועה גם הודתה באופן מיוחד לממשל האמריקני: "במיוחד לנשיא טראמפ, סטיב ויטקוף וג'ארד קושנר - שעמדו לצידנו על מנת להחזיר את אבינתן וכל החטופים ועזרו לנו להתגבר על החושך."

בסיום דבריה, ארגמני לא שכחה את אלו שלא חזרו: "לא נשכח לרגע את הנופלים והנרצחים, לא נפסיק להילחם עד שכל החללים יחזרו הביתה לקבורה ראויה בישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר