"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
התפרעויות בהפגנה נגד מעצר העריקים: כאלף חרדים חסמו כביש וזרקו אבנים
חלק מהמפגינים מול כלא 10, סמוך לעיר כפר יונה, פלשו לכביש 57, הצליחו לחסום את הכביש ופונו בכוח על ידי שוטרים • חבר מועצת העיר: "ההפגנה יצאה מכלל שליטה וגלשה אל רחובות השכונה, תוך כדי התפרעות, הרס, ונדליזם ונסיון חסימת כביש 57"
מאות חרדים מפגינים מול כלא 10, בגין מעצר חרדים. צילום: ללא
תיעוד

התפרעויות בהפגנה נגד מעצר העריקים: כאלף חרדים חסמו כביש וזרקו אבנים

חלק מהמפגינים מול כלא 10, סמוך לעיר כפר יונה, פלשו לכביש 57, הצליחו לחסום את הכביש ופונו בכוח על ידי שוטרים • חבר מועצת העיר: "ההפגנה יצאה מכלל שליטה וגלשה אל רחובות השכונה, תוך כדי התפרעות, הרס, ונדליזם ונסיון חסימת כביש 57"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

כאלף חרדים הפגינו הערב (רביעי) מול כלא 10 ב"מחנה גור" (מ"ק 21), ליד כפר יונה, בגין מעצר עריקים. חלקם פלש לכביש 57, הצליח לחסום את הכביש ופונה בכוח על ידי שוטרים.

"זה בלתי נסבל": כאלף חרדים מפגינים מול כלא 10 ב"מחנה גור" ליד כפר יונה, בגין מעצר עריקים // ללא קרדיט

לטענת תושבי כפר יונה, המפגינים השליכו אבנים על מכוניות, הפכו פחים והשחיתו רכוש בשכונת גבעת אלונים בכפר יונה, הגובלת בבסיס.

אחד מתושבי השכונה אמר בכעס: "לא ייתכן שבכל פעם שחרדים יבואו להפגין מול הבסיס אנחנו נסבול. המשטרה צריכה למנוע מהם להיכנס לתוך השכונות שלנו ולעשות בלאגן. לא ייתכן שנחשוש לנסוע בכביש ליד הבית כדי שלא יזרקו עלינו אבנים. זה בלתי נסבל".

עדי נתנאל, חבר מועצת העיר ותושב שכונת גבעת אלונים, הגובלת בבסיס: "גם הערב הפגנה שיצאה מכלל שליטה וגלשה אל רחובות השכונה תוך כדי התפרעות הרס ונדליזם ונסיון חסימת כביש 57 והכניסה לשכונת גבעת אלונים יותר מחצי שעה. לא מובן למה שוב המשטרה מאפשרת כניסת המפגינים לתחומי שכונת מגורים ולכביש 57, לאחר שהנושא הוסדר בפגישות עם משטרת ישראל כי לא תאפשר כניסת מפגינים לשכונה".

ראש עיריית כפר יונה, אלברט טייב, בתגובה חריפה להפגנת החרדים הקיצוניים: ״לא יעלה על הדעת שמפגן של קיצוניות יכתיב את סדר היום של עיר שלמה, שוב ושוב. תושבי כפר יונה אינם בני ערובה של איש. הערב שוב נחסם כביש 57, שוב נצורה שכונה שלמה, שוב מקללים תושבים, מיידים אבנים ומשחיתים רכוש ציבורי, ושוב אין ולו עצור אחד. זהו מחדל מתמשך, ופגיעה קשה במרקם החיים בעיר. אני דורש מהמשטרה לפעול ביד קשה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו