גבר נהרג בפיצוץ רכב ברחוב חטיבת אלכסנדרוני בכפר סבא. צילום: דוברות מד"T

נקבע מותו של גבר בפיצוץ רכב בכפר סבא

גבר נהרג בפיצוץ רכב ברחוב חטיבת אלכסנדרוני בכפר סבא • צוות מד"א קבע את מותו במקום • נסיבות האירוע נמצאות בחקירה

[object Object]

נקבע מותו של גבר בפיצוץ רכב ברחוב חטיבת אלכסנדרוני בכפר סבא. צוות מד"א מצא אותו הלילה (בין שישי לשבת) ללא סימני חיים עם כוויות בגופו וקבעו את מותו במקום. נסיבות האירוע נמצאות בחקירה.

זירת פיצוץ הרכב בכפר סבא // דוברות מד"א

ממד"א נמסר כי "בשעה 04:45 התקבל דיווח במוקד 101 במרחב ירקון על פיצוץ רכב ברחוב חטיבת אלכסנדרוני בכפר סבא. חובשים ופרמדיקים של מד"א דיווחו על גבר, ללא סימני חיים עם כוויות בגופו וקבעואת מותו במקום".

חובש מד"א, עבד אל רחים בשארה, סיפר: "ראינו גבר שכוב על הרצפה כשהוא מחוסר הכרה, עם כוויות בגופו. ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו הרב פציעותיו היו משמעותיות ונאלצנו לקבוע את מותו".

נקבע מותו של גבר בפיצוץ רכב בכפר סבא, צילום: דוברות מד"א

מדוברות כבאות והצלה נמסר כי לוחמי האש מתחנת השרון פועלים לכיבוי שריפת רכב בכפר סבא, שם אותר אדם ללא רוח חיים. "האש התפשטה לצמחייה סמוכה, והשפעות עשן על בניין סמוך. במהלך פעולות הכיבוי אותר אדם ללא רוח חיים סמוך לרכב הבוער", כך נמסר.

מפקד האירוע, רשף מור שישצקי: ״לוחמי האש פועלים לכיבוי השריפה ומניעת התפשטות האש לצמחייה, לבניין ולרכב החשמלי הסמוך. במהלך פעולות הכיבוי זוהתה גופת אדם סמוך לרכב. הצוותים ממשיכים בפעולות כיבוי לצד שמירה על כבוד המת״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו