"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"זו לא פריבילגיה, זה חיי אדם": עשרות אנטנות סלולר יוצבו ביישובים

את המהלך הובילו בצלאל סמוטריץ' וח"כ צבי סוכות, והוא הורכז במהלך דיון בוועדת המשנה לענייני יו"ש בוועדת החוץ והביטחון • מקומות רבים ביו"ש לא קיימת קליטת סולר איכותית אם בכלל • סמוטריץ׳: "יותר מדי שנים תושבי יו״ש חיו בלא קליטה סלולרית ראויה, אנחנו מתקנים"

,עודכן
0השמעה
התיישבות ביהודה ושומרון (ארכיון). צילום: ללא

מכרז חדש יושק ביו"ש:עשרות אנטנות סלולר יוצבו, בהובלה של השר בצלאל סמוטריץ' וח"כ צבי סוכות. את הבשורה בישר ח"כ סוכות במהלך דיון בוועדת המשנה לענייני יו"ש בוועדת החוץ והביטחון.

מדובר במכרז דרמטי שישפר משמעותית את הביטחון וחיי השגרה של תושבי יו"ש, לאחר שבמקומות רבים ביו"ש לא קיימת קליטת סולר איכותית או שלא קיימת בכלל.

בצלאל סמוטריץ׳: "קליטה סלולרית זו לא פריבלגיה, זה חיי אדם. לאחר חודשים רבים של עבודה המכרזים צפויים לצאת לדרך אחרי החג. מי שניהל את התהליך מהרמה המשפטית ועד התקציבית זו מנהלת ההתיישבות במשרד הביטחון. יותר מדי שנים תושבי יו״ש חיו בלא קליטה סלולרית ראויה, אנחנו מתקנים".

סמוטריץ' במסיבת העיתונאים,צילום: אורן בן חקון

יו"ר ועדת המשנה לענייני יו"ש ח"כ צבי סוכות מסר: "מדובר בבשורה ענקית לתושבי יו"ש. זה צעד שישפר משמעותית את חיי השגרה ביו"ש וגם יציל חיים במקרי חירום. במשך שנים סבלו תושבי יו"ר מקליטה סלולרית באיכות נמוכה, דבר העלול אף לסכן חיים במקרים בהם נדרשו תושבי יו"ר להזעיק כוחות הצלה אך התעכבו בשל איכות הקליטה הירודה".

עוד אמר ח"כ סוכות: "אני רוצה להודות ליו"ר המפלגה שר האוצר בצלאל סמוטריץ', שנרתם מיד לטובת הנושא החשוב הזה וגייס עבורו את המשאבים הנדרשים. אני קורא לחברות השונות לגשת למכרז שייפתח ולבנות אנטנות סלולר חדשות ביו"ש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר