"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר הפגישה עם נתניהו: רגשות מעורבים בקרב משפחות חטופים שנכחו בה

רה"מ אמר לנציגים שנכחו בפגישה כי "אני לא בטוח שתהיה עסקה, אבל אם תהיה, היא תשמור על האינטרסים והנכסים האסטרטגיים של ישראל" • חלק מהמשפחות העידו שיצאו מהפגישה "מעודדים", ומנגד, חלקם יצאו מודאגים: "אנחנו פוחדים וחוששים שהחטופים שיישארו לחלק השני - לא יחזרו"

,עודכן
0השמעה

ריקי ברוך גיסתו של אוריאל ברוך: "יצאתי מהפגישה ברגשות מעורבים" \ דוברות פורום "תקווה"

ראש הממשלה, בנימין נתניהו,ניפגש היום (שלישי) עם משפחות שכולות מפורום "גבורה" ומשפחות חטופים מפורום "התקווה". "אני לא בטוח שתהיה עסקה, אבל אם תהיה, היא תשמור על האינטרסים והנכסים האסטרטגיים של ישראל", כך אמר.

משפחות פורום "תקווה" לאחר הפגישה עם נתניהו,צילום: דוברות פורום תקווה

"לא נקבל מתווה שכולל את הפסקת המלחמה. זה תנאי התחלתי. חמאס דרשו את הפסקת המלחמה כתנאי להיכנס לשלב א' של העסקה - ולא קיבלנו זאת. הם דרשו להפסיק את המלחמה גם במהלך המו"מ למעבר שלב ב' - וגם את זה הם לא קיבלו", הוסיף, והצהיר גם כי ישראל לא תסכים, בשום מצב, לוותר על ציר פילדלפי ומסדרון נצרים.

צביקה מור, אביו של איתן מור:"במשך עשרה חודשים אנחנו בפורום 'תקווה' טענו שרק לחץ צבאי יביא לעסקה, אנחנו יוצאים עכשיו מפגישה עם ראש הממשלה ושמענו ממנו שהיכולת שלנו בכלל לדבר על עסקה היא אך ורק בגלל הלחץ הצבאי".

חברי פורום גבורה מחוץ למשרד רה"מ,צילום: אורן בן חקון

טליק גויאלי, אמא של רס"ל רן גויאלי, שנפל ב-7 באוקטובר וגופתו מוחזקת בעזה:"יצאנו מעודדים מהפגישה מכך שראש הממשלה הסתכל לנו בעיניים ואמר שלא יוצאים מפילדלפי."

ומנגד, חלק ממשפחות החטופים שנכחו בפגישה מסרו כי יצאו מודאגים ממנה מודאגים.

שמעון אור, דודו של אבינתן אור:"אני יצאתי מאוד מודאג מהפגישה כי עצם המו"מ עם חמאס מחזק אותו ומעצים אותו כגורם משילותי בהמשך בעזה, אנחנו דרשנו ממנו הפסקה של המו"מ כי הוא לא מוביל לכלום. את הדבר הזה הוא לא קיבל כי הוא מחזיק בעמדה שיהיה ניתן למשוך מהחלק הראשון לחלק השני, אנחנו פוחדים וחוששים שהמעבר הזה לא יקרה והחטופים שיישארו לחלק השני – מירב החטופים- לא יחזרו".

חברי פורום גבורה מחוץ למשרד רה"מ,צילום: אורן בן חקון

דיצה אור אמו של אבינתן אור:"אני יצאתי מודאגת מאוד מהפגישה, מכיוון שאם אני לוקחת את התרחיש הכי טוב, הכי אופטימי בעיני ראש הממשלה, אם תחתם עסקה על מעט חטופים, מקסימום 30, כשמתוכם יותר מחצי לא בחיים, וזה ייקח שישה שבועות ואחרי השישה שבועות האלו יתחיל תהליך ארוך של מו"מ. ויקח שנתיים עד שיקרה משהו טוב לבן שלי. ומתוך הניסיון אנחנו יודעים לאסוננו שבמשך הזמן החטופים לא שורדים".

ריקי ברוך גיסתו של אוריאל ברוך:"יצאתי מהפגישה ברגשות מעורבים. העיקר- מה שאני לקחתי מהפגישה הזאת, זאת ההבטחה מראש הממשלה להכנעה של החמאס, ולהמשך הלחימה עד שאחרון החטופים חוזר. ובעצם זאת הדרך להשיג את הניצחון ואת החטופים בבית".

נדב מירן, אחיו של עומרי מירן:"אנחנו צריכים לדרוש מהחמאס להחזיר את החטופים ולשמור על האינטרסים של מדינת ישראל, (במענה לשאלה) הקרבנו מספיק, עכשיו תור החמאס".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר