"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תושב אילת נעצר, החשד: ניסה לרצוח מנהלת לשכת תעסוקה

אדם נכנס לחדרה של מנהלת לשכת התעסוקה באילת, והחל לחנוק אותה ללא כל סיבה • הוא נעצר ובחקירתו הודה בתקיפה וטען כי עשה זאת עקב בעיות כלכליות

,עודכן
0השמעה
ניידת משטרה (אילוסטרציה). צילום: מרקו

תושב אילת נעצר לאחר שניסה לרצוח את מנהלת לשכת התעסוקה באילת, מצבה טוב והיא סובלת מחבלות.

מיד לאחר התקיפה משטרת מרחב אילת עצרה חשוד. מהחקירה עולה כי ביום חמישי האחרון נכנס אדם לחדרה של מנהלת לשכת התעסוקה באילת, והחל לחנוק אותה ללא כל סיבה. מאבטח של לשכת התעסוקה הזעיק את השוטרים שעצרו את החשוד.

אזיקים, אילוסטרציה,צילום: אורן בן חקון

בחקירתו הודה החשוד בתקיפה וטען כי עשה זאת עקב בעיות כלכליות. האיש נעצר והובא לבית המשפט להארכת מעצר, אולם שופט בית המשפט באילת דחה את בקשת המשטרה להאריך את מעצרו והורה לשחררו.

בערר שהגישה היחידה החוקרת לבית המשפט המחוזי בבאר שבע, התקבלה עמדת המשטרה והחשוד הושב למעצר עד להיום (ראשון) בשעה 15:00. התיק הועבר לעיון תובע משטרתי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר