"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ליאם אור חזר משבי חמאס וגילה שחברו הטוב נרצח: "אתה קסום ומרגש - אני אוהב אותך"
לצד שמחת החזרה מהשבי, ליאם אור גילה שחבר ילדותו עמית גבאי מקיבוץ רעים נרצח במתקפת 7 באוקטובר • "גבאי, אחי. מגיל 0 אנחנו שכנים, החברים הכי טובים; צר לי עלייך אחי עמית אהבתך חשובה מאהבת נשים, תמשיך לשמור עליי"
עמית גבאי. חברו ליאם אור שנחטף ושוחרר גילה שהוא נרצח לאחר ששב מהשבי. צילום: ללא

ליאם אור חזר משבי חמאס וגילה שחברו הטוב נרצח: "אתה קסום ומרגש - אני אוהב אותך"

לצד שמחת החזרה מהשבי, ליאם אור גילה שחבר ילדותו עמית גבאי מקיבוץ רעים נרצח במתקפת 7 באוקטובר • "גבאי, אחי. מגיל 0 אנחנו שכנים, החברים הכי טובים; צר לי עלייך אחי עמית אהבתך חשובה מאהבת נשים, תמשיך לשמור עליי"

מירב סבר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בין המשוחררים משבי חמאס לפני יומיים (רביעי), היה גםליאם אור שנחטף ממגורי הצעירים בקיבוץ רעים, לאחר שמחבלים שלפו אותו ממיטתו בבוקר השביעי באוקטובר. בבוקר המתקפה הייתה משפחתו על קו הטלפון, שמעה את הפחד והחשש והיו עדים לרגעי האימה בהם נלקח באכזריות מחדרו.

"חזרתי%2C אני בסדר"%3A ליאם אור ששוחרר מהשבי העלה סטורי%2F%2F מתוך אינסטגרם

עם חזרתו מהשבי, השמחה שלו ושל בני משפחתו נמהלה בצער הגדול עם היוודע דבר הירצחו של חברו הטוב מילדות של ליאם - עמית גבאי. בפוסט שפרסם באינסטגרם שיתף ליאם מדם ליבו בפוסט כואב על חברו הטוב.

כל החיים ליווית אותי - אני יודע ששמרת עליי

"גבאי, אחי. מגיל 0 אנחנו שכנים, החברים הכי טובים. כל החיים ליווית אותי, מבית התינוקות לגן לבית ספר לתיכון ותמיד היינו אחים, אחים-אין מילה אחרת. גם שהיה קשה היינו תמיד בתחת אחד של השני, בטוב וברע עברנו הכל ביחד. אני בחיים לא אשכח מי אתה ומה היית בשבילי, את כל הטיולים לטבע והפק"לים שהיינו עושים בלי סוף, את ברצלונה. 18:00 אני מציע לך לטוס איתי למשחק של הפועל בברצלונה, 1:00 כבר בדרך לשדה תעופה.

"אני בבית, ער כבר 48 שעות חושב רק עלייך, אני יודע ששמרת עליי. אני חלמתי עלייך המון והזיכרונות נתנו לי כוח להמשיך להאמין. אתה המלאך ששמר עליי ואני יודע שתמשיך לשמור עליי לכל החיים. תודה לך עמית. אתה יחיד ומיוחד באמת. אתה קסום ומרגש אני אוהב אותך. צר לי עלייך אחי עמית אהבתך חשובה מאהבת נשים, תמשיך לשמור עליי. מלך הראפ של המזרח התיכון".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...