"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התאונה בנתניה שבה נהרג בן 4: הפרקליטות תגיש כתב אישום נגד הנהגת הפוגעת

האישה כבת 70 תואשם, בכפוף לשימוע, כי הפקירה את הילד רפאל אדמה לאחר שפגעה בו בשדרות בן גוריון בעיר בחודש מאי • התיק נגד בתה נסגר • אביו של אדמה אמר לאחר השבעה: "רצחו לי את הילד, המשפחה נהרסה". עדכון: ביום 2.11.23 פרקליטות מחוז מרכז הודיעה על גניזת התיק נגד הבת.

,עודכן
0השמעה
זירת התאונה בנתניה (ארכיון). צילום: שומאל בוכריס


הפרקליטות הודיעה כי בכוונתה להעמיד לדין את הנהגת שהיתה מעורבתבתאונה שבה נהרג רפאל אדמהבן ה-4 מנתניה בעבירה של הפקרה.
לפי החשד, הנהגת פגעה בו בשדרות בן גוריון בעיר בחודש מאי השנה וברחה מהמקום. אדמה נפצע באורח אנוש ואושפז בבית החולים שניידר. לאחר כשבוע הוא נפטר מפצעיו.

חוקרי המשטרה הצליחו לאתר את הרכב הפוגע ובחקירה התברר כי הנהגת היא אישה בת 70. האם ובתה בת ה-50 נחקרו בחשד למעורבות בפרשה. אך לבסוף הוחלט כי האם תואשם בכפוף לשימוע בהפקרה והתיק נגד הבת ייסגר.

תאונת דרכים קטלנית בכביש 90 בערבה (ארכיון) // תיעוד מבצעי מד"א

זיו, אביו של הילד, אמר ל"ישראל היום" בתום השבעה: "רצחו לי את הילד. המשפחה שלנו נהרסה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר