"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האסון בקריית טבעון: השריפה שבה נספתה מאירה טל - בגלל נרות שבת

צוותי משטרה וכיבוי אש קבעו שמקור הדליקה בביתה של מאירה בת ה-80 היה נרות השבת • בעלה של מאירה, איתמר בן ה-79, נפגע באורח בינוני ומאושפז במצב יציב בבית החולים רמב"ם בחיפה

, עודכן
0השמעה
מאירה טל , צילום: באדיבות המשפחה

נרות השבת גרמו לשריפה - אישה נספתה: מאירה טל, בת 80 מקרית טבעון, נספתה לאחר שביתה נשרף כליל ביום שישי שעבר. סיבת השריפה הן נרות השבת אשר גרמו לדליקה. בעלה של מאירה, איתמר בן ה-79, נפגע באורח בינוני ומאושפז במצב טוב ויציב בבית החולים רמב"ם בחיפה, שם מסרו כי "הנפגע הגיע בהכרה מלאה, כשהוא סובל משאיפת עשן ולא מכוויות".

מדוברות כבאות והצלה לישראל במחוז חוף נמסר: "צוות חקירה מיוחד של משטרת ישראל וכיבוי והצלה קבעו כי סיבת השריפה ביום שישי האחרון בבניין מגורים בקרית טבעון, בה נספתה מאירה טל ובעלה איתמר טל נפגע קשה, החלה מנרות שבת שגרמו לדליקה".

מאירה טל היא האישה שנספתה בשריפה בטבעון // צילום: תיעוד מבצעי מד"א

עוד אמרו בכבאות והצלה: "אנחנו שבים וקוראים לציבור - היזהרו מאש דולקת ללא השגחה. הקפידו להדליק נרות בטווח ראייה ובמקום בטוח, הרחק מחפצים העשויים מעץ או מכל חומר שיכול להתלקח, וכמובן שהרחק מהישג ידם של ילדים".

פראמדיק מד"א, סאלח טבאש, סיפר: "כשהגענו למקום ראינו עשן סמיך מהבית. גבר כבן 80 שחולץ היה בהכרה וסבל משאיפת עשן. הענקנו לו טיפול רפואי שכלל חמצן ופינינו אותו במצב בינוני ויציב להמשך טיפול בבית החולים. לאחר סיום פעולות הכיבוי נכנסו לבית וראינו אישה כבת 80 עם כוויות קשות בגופה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר