"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הישראלים מסתערים על החמץ

עם סיומו של הפסח ופתיחתן של חגיגות המימונה הביקוש למוצרים בשיאו • "מדי שעה נאפים כ-40 אלף כיכרות לחם" • "עלייה של 40% בהזמנות הפיצות"

,עודכן
מאפיית אנג'ל // צילום: אורן בן חקון

הסתערות על החמץ:עם סיומו של חג הפסח ופתיחתן שלחגיגות המימונההערב (מוצאי שבת) הביקוש למוצרי החמץ במאפיות והפיצריות הינו גדול במיוחד.

יעלי מרכס-גליקמן, מנהלת השיווק של מאפיית אנג'ל, מסרה כי כל קווי האפייה עובדים סביב השעון, ומדי שעה נאפים בו זמנית כ- 40,000 כיכרות לחם, 40,000 לחמניות וכ-30,000 פיתות. סבבי החלוקה לרשתות ולחנויות השונות מתוגברים, ולהבדיל מימים רגילים, ביומיים הראשונים שלאחר החג ישנם כשני סבבי חלוקה, וכל סחורה שנאפית יוצאת מיד לחנויות.

יחד עם זאת ביומיים הראשונים שאחרי החג יש לצפות כי עדיין יורגשו חוסרים בחנויות, מאחר והצרכנים משלימים חוסרים, וקונים גם למקפיא. בחנויות המפעל של מאפיית אנג'ל אשר צמודות למאפיות שבירושלים ובנתיבות הורגש הלחץ כבר במוצאי החג, כשרבים צבאו על החנויות ורכשו מכל הבא ליד, היישר מתבניות האפייה, ועוד בטרם הספיקו העובדים לסדר את הלחמים על המדפים.

התורים השתרכו עד מחוץ לחנות ונמשכו לאורך הלילה כולו. לדברי עידו פרידמן, סמנכ"ל שיווק דומינ'וס פיצה, אמר: "עם צאת חג הפסח, ישראלים רבים חשים געגוע עז ורצון גדול לחזור ולטעום שוב את הבצק המוכר והמנחם. לכן, רשת דומינו'ס פיצה נערכה לשיא של מכירות עם אספקת חומרי הגלם ותגבור כמות העובדים בכדי להתמודד עם העומס הצפוי".

עוד הוסיף פרידמן: "ערב צאת החג הוא יום המכירות החזק ביותר בשנה עם גידול שיא של למעלה מ-40% אחוז בכמות ההזמנות והמשלוחים בהשוואה לערב ממוצע ברשת. לפי נתונים אלו, ניכר כי מרבית הישראלים חשים כי ערב זה הוא עוד הזדמנות לסיים את החג בארוחה משפחתית מלוכדת בין אם זו ארוחת פיצה כיפית או הילולת המימונה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר