"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"שרפו מסעדה והשליכו רימון לביתו"
כתב אישום יוגש בשבוע הבא נגד שלושה עבריינים בגין איומים ופגיעה בעסקיו של מסעדן ממרכז הארץ
אילוסטרציה // צילום: מרקו

"שרפו מסעדה והשליכו רימון לביתו"

כתב אישום יוגש בשבוע הבא נגד שלושה עבריינים בגין איומים ופגיעה בעסקיו של מסעדן ממרכז הארץ

אבי כהן
, עודכן

המשטרה הגישה הבוקר (שישי) הצהרת תובע נגד שלושה חשודים בביצוע סדרת אירועי אלימות קשים נגד איש עסקים מוכר בתחום המסעדנות ובני משפחתו. במשך פחות מחודש ימים שרפו את המסעדה שבבעלותו, השליכו על ביתו רימונים ואף הגיעו לחצר בית הוריו בני השבעים, כשהם מצויידים בגרזנים וגרמו הרס ונזק רב. בשבוע הבא צפויה הגשת כתב האישום.

בתחילת החודש נעצרו החשודים שהינם עבריינים אלימים המוכרים למשטרה היטב בשנות העשרים והשלושים לחייהם תושבי רמת גן וראשון לציון, כאשר אחד מהם, הינו חבר של מיכאל מילר, הנרצח משבוע שעבר במלון בראון בתל אביב.

למרות מעצרם של השלושה, בתחילת השבוע, למרות האבטחה שהוצבה בסמוך לבית איש העסקים, הושלך שוב רימון רסס לעבר הוילה בה הוא מתגורר בראשון לציון והמשטרה ממשיכה בחקירה.

אילוסטרציה // צילום: גדעון מרקוביץ'
אילוסטרציה // צילום: גדעון מרקוביץ'

הרקע לתקיפה והאיומים נגד איש העסקים ומקורביו הוא טענתם כי האיש גנב להם מחסן נייד ששימש כמעבדת סמים בו לכאורה גידלו סמים. חשד זה הוביל לשורת מקרי אלימות פיזית ומילולית ובכללם סחיטה באיומים מתמשכת, במסגרתה נדרש איש העסקים לשלם לחשודים או מי מטעמם כמה מיליוני שקלים , כ״קנס״ בגין הגניבה הנטענת וסירב.

עוד בנושא:

אישום: נצמדו לקשישות - וגנבו כסף

עולם הפשע לא נכנס לבידוד

כתב אישום: רצח את בתו התינוקת

כאמור, בחודש מרץ חלה הסלמה באופי האירועים, כאשר הושלך בקבוק תבערה לביתו זאת בשעה שבני המשפחה היו בבית ובכללם גם שלושת ילדיו. בנוסף, בוצע ירי על המסעדה שבבעלותו בראשון לציון שנמצאה בשיפוצים בשל הצתה שבוע קודם לכן ואף הוצתו משאיות שבבעלותו שחנו באזור התעשייה של רחובות.

על פי המשטרה, השלושה לא הסתפקו בכך ולטענת המשטרה, הם גם הגיעו לחצר ביתם של הוריו בני השבעים של בעל המסעדה, כשהם מצויידים בגרזנים וגרמו הרס ונזק רב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...