"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תיעוד קשה: דוחף אדם למסילת המטרונית

המשטרה הגישה כתב אישום נגד תושב חיפה שגרם לפציעתו הקשה של גבר אחר • "הטיח את ראשו בדלת המטרונית - ואז הפיל אותו לעבר מסלול הנסיעה"

,עודכן
תיעוד מהתקיפה במטרונית // צילום מסך: דוברות המשטרה // תיעוד מהתקיפה במטרונית (צילום מסך)

חטיבת התביעות של משטרת ישראל הגישה הבוקר (שני) כתב אישום נגד תושב חיפה שדחף נוסע שירד מהמטרונית על רקע ויכוח בין השניים ופצע אותו באורח קשה. מעצרו של ההנאשם בתקיפה הוארך מעת לעת, והבוקר הוגשה במקביל בקשה למעצר עד תום ההליכים בעבירה של תקיפת זקן הגורמת חבלה חמורה.

תיעוד מחריד מחיפה: דוחף אדם למסילת המטרונית - וגורם לו להיפגע קשה // צילום: דוברות המשטרה

המשטרה פתחה בחקירה לפני כשבועיים עם קבלת דיווח על תושב חיפה שנפצע קשה, לאחר שהופל על מסלול המטרונית בחיפה.

החקירה שנוהלה בתחנת המשטרה בחיפה, הביאה למעצרו של תושב העיר בשנות ה-20 לחייו בחשד לדחיפת הקורבן.

מכתב האישום שהוגש לבית משפט השלום בחיפה עולה כי ב-13 בינואר, נסע הקורבן , בן 70, במטרונית. לאחר חילופי דברים בין הקורבן שעמד לרדת מהמטרונית לנאשם שחסם את דרכו עם אופניו, הוא הטיח את ראשו של בן ה-70 בדלת המטרונית והפילו לעבר מסלול המטרונית, שבינתיים החלה בנסיעה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר