"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לראשונה מאז העימות: פלדשטיין ואוריך נפגשים בבית המשפט
הפרקליטות עדכנה כי חקירת "קטארגייט", המשיקה לתיק, טרם הסתיימה ולכן חלק מחומרי החקירה עדיין לא הועברו להגנה • הדיון בבית המשפט ידחה ל-15 בדצמבר, לאחר מעל שנתיים מהגשת כתב האישום המקורי
אוריך בדיון בפרשת ה"בילד". צילום: אביעד גליקמן

לראשונה מאז העימות: פלדשטיין ואוריך נפגשים בבית המשפט

הפרקליטות עדכנה כי חקירת "קטארגייט", המשיקה לתיק, טרם הסתיימה ולכן חלק מחומרי החקירה עדיין לא הועברו להגנה • הדיון בבית המשפט ידחה ל-15 בדצמבר, לאחר מעל שנתיים מהגשת כתב האישום המקורי

אלינור שירקני-קופמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

פרשת ה"בילד": הדיון הראשון לאחר כתב האישום המתוקן נערך הבוקר (שלישי), ובמהלכו עדכנה הפרקליטות כי חקירת פרשת "קטארגייט", המשיקה לתיק, טרם הסתיימה. בשל כך, לטענתה, חלק מחומרי החקירה עדיין לא הועברו לידי ההגנה.

מנגד, סנגורי הנאשמים טענו כי לא ניתן להשיב לכתב האישום כל עוד כלל חומרי החקירה אינם מצויים בידיהם. עו"ד אורי קורב, סנגורו של אלי פלדשטיין (או של רוזנפלד, בהתאם לנוסח כתב האישום שאליו את מתייחסת), הודיע לבית המשפט כי הגיש בקשה למחיקת כתב האישום, בטענה למחדלי חקירה ולחוסרים בחומרי החקירה.

הבוקר התקיים הדיון הראשון בתיק לאחר שהוגש כתב אישום מתוקן בפרשת ה"בילד" %2F%2F אביעד גליקמן

בתום הדיון קבע בית המשפט כי המענה לכתב האישום יישמע ב-15 בדצמבר - למעלה משנתיים לאחר הגשת כתב האישום המקורי.

פלדשטיין ואוריך נפגשים בבית המשפט, צילום: אביעד גליקמן

כזכור,לפני כשלושה שבועות דחה בית המשפט המחוזי, בפעם השנייה, את בקשת הפרקליטות להטיל תנאים מגבילים על יועצו של ראש הממשלה, יונתן אוריך, במסגרת פרשת "קטארגייט". בעקבות ההחלטה יוכל אוריך לשוב לעבוד במשרד ראש הממשלה ולחדש את הקשר עם ראש הממשלה בנימין נתניהו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...