"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מחריד: אורח בחתונה תקף מינית ילדה בת 5 בזמן האירוע
כתב אישום הוגש נגד בן 47 מבנימינה שמואשם במעשים מגונים בילדה • הוא הציע לה שוקולד וכסף והלך אחריה לחצר וביצע מעשים מגונים • לנאשם מיוחס לנאשם שתי עבירות של מעשה מגונה בקטינה מתחת לגיל 16
ילדה בסכנה. אילוסטרציה. צילום: GettyImages

מחריד: אורח בחתונה תקף מינית ילדה בת 5 בזמן האירוע

כתב אישום הוגש נגד בן 47 מבנימינה שמואשם במעשים מגונים בילדה • הוא הציע לה שוקולד וכסף והלך אחריה לחצר וביצע מעשים מגונים • לנאשם מיוחס לנאשם שתי עבירות של מעשה מגונה בקטינה מתחת לגיל 16

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי מרכז בלוד כתב אישום נגד רפאל אלפסי, בן 47 מבנימינה, אשר ביצע מעשים מגונים בילדה בת 5 במהלך חתונה.

מכתב האישום, עולה כי במהלך החתונה, אליה הוזמן הנאשם כאורח, הוא פנה במספר הזדמנויות לילדה, תוך שהציע לה שוקולד וכסף, וכן שוחח עימה מספר פעמים והלך אחריה. בהמשך לפניותיו אליה, הסתובבו הנאשם והקטינה ברחבי האולם דקות ארוכות, באזורים חשוכים ולא פעילים, כשהם רחוקים מאזור הרחבה.

בשלב מסוים, הרים הנאשם את הקטינה בידיו למספר שניות. כאשר היו לבדם, באזור חשוך ולא פעיל בחצר האולם, ביצע בה מעשים מגונים. כתב האישום מייחס לנאשם שתי עבירות של מעשה מגונה בקטינה מתחת לגיל 16.

יחד עם כתב האישום הגישה הפרקליטות לבית המשפט בקשה להאריך את התנאים המגבילים בעניינו של הנאשם, הכוללים מעצר בית מלא, הרחקה מהמתלוננת ומקרוביה, איסור יציאה מהארץ ועוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...