"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נשיא העליון בדימוס השופט אשר גרוניס פונה במצב קשה לבית חולים
נשיא בית המשפט העליון לשעבר פונה לבית החולים איכילוב כשמצבו קשה • גרוניס בן ה-81 עומד בראש הוועדה המייעצת למינויים לתפקידים בכירים • כפי שפורסם לראשונה ב"היום", הוועדה תוכננה להתכנס ביום חמישי לדון במינויו של רומן גופמן לתפקיד ראש המוסד
נשיא העליון לשעבר, השופט אשר גרוניס פונה במצב קשה לבית החולים . צילום: מארק סלם

נשיא העליון בדימוס השופט אשר גרוניס פונה במצב קשה לבית חולים

נשיא בית המשפט העליון לשעבר פונה לבית החולים איכילוב כשמצבו קשה • גרוניס בן ה-81 עומד בראש הוועדה המייעצת למינויים לתפקידים בכירים • כפי שפורסם לראשונה ב"היום", הוועדה תוכננה להתכנס ביום חמישי לדון במינויו של רומן גופמן לתפקיד ראש המוסד

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

נשיא בית המשפט העליון לשעבר ויו"ר הוועדה למינוי בכירים, השופט אשר גרוניס בן ה-81, פונה הערב (שלישי) במצב קשה לבית החולים לאחר שלקה בשבץ מוחי.

הוועדה בראשותו של גרוניס נמצאת בימים אלה בישורת האחרונה לקראת החלטה בבקשת ראש הממשלה בנימין נתניהו למנות את מזכירו הצבאי, אלוף רומן גופמן, לראש המוסד הבא.

אשר גרוניס, צילום: אלכס קולומויסקי

גרוניס כיהן כנשיא העשירי של בית המשפט העליון בשנים 2012 עד 2015, ומ-2022 משמש גם כיו"ר ועדת גרוניס לחקר אירועי פרשת הצוללות. הוא מונה ב-2004 לראש הוועדה המייעצת למינויי בכירים, ולפני חצי שנה אישרה הוועדה בראשותו את מינוי של דוד זיני לראש השב"כ - תוך שהיא קובעת כי ראש הממשלה נתניהו ביקש מראשי שב"כ לפעול באופן "שאינו ראוי בדמוקרטיה".

כפי שפורסם לראשונה ב"היום", הוועדה הייתה אמורה להתכנס מחרתיים כדי לדון במועמדותו של המזכיר הצבאי של ראש הממשלה רומן גופמן לראש המוסד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...