"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בג"ץ: אין מקום להקפיא את מינויו של זיני

העתירות הוגשו על ידי שהוגשו בין השאר על ידי התנועה לאיכות השלטון ועמותת מפקדים למען ביטחון ישראל, וכן על ידי פרופ' שקמה ברסלר והאלוף (במיל') נמרוד שפר • בהחלטה שניתנה על ידי השופט כבוב נקבע שאין להקפיא את המינוי עד לדיון בעתירות נגדו, וקבע שדיון יתקיים עד סוף נובמבר

,עודכן
0השמעה
דוד זיני (ארכיון). צילום: אורן בן חקון

בג״ץ דחה את בקשת העותרים להוצאת צו ביניים שיקפיא את מינויו של דוד זיני לתפקיד ראש השב"כ.

השופט חאלד כבוב, קבע כי דיון בעתירות, שהוגשו בין השאר על ידי התנועה לאיכות השלטון, פרופ' שקמה ברסלר, האלוף (במיל') נמרוד שפר, מפקדים למען ביטחון ישראל ועוד, תתקיים עד נובמבר.

השופט חאלד כבוב,צילום: עמי שומן

בהחלטתו קבע כי לא מצא נכון להוציא את צווי הביניים שהתבקשו ולפיהם יש למנוע את כניסת המינוי לתוקף. על כן, הורה על קביעת דיון, כאמור, עד לתום חודש נובמבר 2025 והוראה על הגשת תגובות מקדמיות שבעה ימים לפני מועד הדיון שייקבע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר