"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כתב אישום הוגש נגד הנהג שדרס תחת השפעת סמים רוכב אופניים בקריית מלאכי
מכתב האישום עולה כי הנהג הדורס היה שיכור, כשבגופו תוצרי חילוף חומרים של סמי קנאביס וקוקאין, וללא רישיון נהיגה בתוקף • בנוסף לעבירות שיוחסו לו, הוגשה בקשה לפסילת רישיונו
ניידת משטרה בקריית מלאכי (ארכיון). צילום: לירון מולדובן

כתב אישום הוגש נגד הנהג שדרס תחת השפעת סמים רוכב אופניים בקריית מלאכי

מכתב האישום עולה כי הנהג הדורס היה שיכור, כשבגופו תוצרי חילוף חומרים של סמי קנאביס וקוקאין, וללא רישיון נהיגה בתוקף • בנוסף לעבירות שיוחסו לו, הוגשה בקשה לפסילת רישיונו

איליה יגורוב
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

פרקליטות המדינה הגישה היום (שני) לבית משפט השלום לתעבורה באשדוד כתב אישום נגד אורחי בר טפירו (21) מקריית מלאכי, לאחר שבמהלך נהיגתו תחת השפעת סמים פגע ברוכב אופניים וגרם למותו.

מכתב האישום שהגישה עו"ד ליאור טויג מפרקליטות מחוז דרום עולה כי ב-19.7.24 בשעות הבוקר, נהג טפירו בכביש 40 כשהוא שיכור, כשבגופו תוצרי חילוף חומרים של סמי קנאביס וקוקאין, וללא רישיון נהיגה בתוקף. באותה העת רכב גיל רוזנשטיין ז"ל (66) על אופניים בשול הימני של הכביש, בכיוון נסיעתו של טפירו ולפניו.

תוך כדי הנסיעה החל טפירו לסטות עם רכבו בהדרגה ימינה לעבר השול הימני, מבלי לחצות את קו ההפרדה. בשלב מסוים סטה המנוח שמאלה עם האופניים ועבר מהשוליים הימניים אל החלק הימני של נתיב הנסיעה, שבו נהג טפירו.

בסמוך לאחר מכן פגע טפירו עם חזית רכבו בחלק האחורי של האופניים שעליהם רכב המנוח. כתוצאה מהתאונה נחבל המנוח חבלות קשות. הוא פונה לבית החולים "קפלן", שם נפטר מספר שעות לאחר מכן כתוצאה מהחבלות שנגרמו לו בתאונה.

לטפירו יוחס גרימת מוות ברשלנות, נהיגה בשכרות ונהיגה ללא רישיון נהיגה תקף. במקביל הוגשה בקשה לפסילת רישיון הנהיגה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...