כתב אישום: איים לרצוח תינוק כדי לגנוב טלפון נייד

יצחק רומנו (25) שלף סכין לעבר אישה שטיילה עם עגלת תינוק ברחוב באשדוד ודרש את מכשיר הטלפון שלה, תוך שהוא מאיים כי יהרוג את התינוק • למרות התנגדותה של האם, הצליח לחטוף את הטלפון מידיה ונמלט מהמקום

עגלת תינוק. צילום: ללא קרדיט

פרקליטות מחוז דרום הגישה היום (שני) לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד יצחק רומאנו (25), בגין שורת מעשי אלימות ושוד באשדוד. על פי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד רננה לוי, הנאשם ביצע שני מעשי שוד אלימים, כשבשניהם איים על קורבנותיו באמצעות סכין.

איים על אישה ותינוקה בסכין (אילוסטרציה), צילום: Public Domain / rawpixel.com

באירוע הראשון, על פי הנטען, איים רומאנו על אישה שטיילה עם תינוקה ברחוב. הוא שלף סכין ודרש את מכשיר הטלפון שלה, תוך שהוא מאיים כי יהרוג את התינוק. למרות התנגדותה של האם, הצליח לחטוף את הטלפון מידיה ונמלט מהמקום.

בהמשך, הגיע הנאשם לדירתה של אישה המציעה שירותי עיסוי. כשפתחה את הדלת, התנפל עליה כשסכין בידו ואיים לדקור אותה אם לא תיתן לו כסף. כאשר ניסתה להזעיק משטרה, תקף אותה באלימות קשה, הכה אותה בפניה, בראשה ובצלעותיה, ורק לאחר מכן נמלט מהמקום.

כתב האישום מייחס לרומאנו עבירות של שוד, ניסיון לשוד ותקיפה הגורמת חבלה של ממש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר