"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פרקליטות המדינה: לא נפתחה חקירה בעניין אייל גולן לאחר שהתבטא בנושא המלחמה בעזה
על רקע טענות שהועלו נגד מדינת ישראל בהליך בבית הדין הבינלאומי לצדק בהאג, ולאחר דיונים שהתקיימו בנושא, הבהירה היום פרקליטות המדינה כי לא נפתחו חקירות פליליות בנוגע להתבטאויות של גורמים מדיניים בישראל • ההתייחסות המשפטית לחלק מהטענות הועברה ליועצת המשפטית לממשלה לקראת דיון שהתקיים בהאג לפני מספר חודשים
אייל גולן . צילום: משה שי

פרקליטות המדינה: לא נפתחה חקירה בעניין אייל גולן לאחר שהתבטא בנושא המלחמה בעזה

על רקע טענות שהועלו נגד מדינת ישראל בהליך בבית הדין הבינלאומי לצדק בהאג, ולאחר דיונים שהתקיימו בנושא, הבהירה היום פרקליטות המדינה כי לא נפתחו חקירות פליליות בנוגע להתבטאויות של גורמים מדיניים בישראל • ההתייחסות המשפטית לחלק מהטענות הועברה ליועצת המשפטית לממשלה לקראת דיון שהתקיים בהאג לפני מספר חודשים

נטעאל בנדל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

פרקליטות המדינה הגיבה היום (שני) לטענות שהועלו בקשר לקריאתו של פרקליט המדינה לפתוח בחקירות בעקבות התבטאויות שהוצגו בפני בית הדין הבינלאומי בהאג,וציינה כי "בהתאם להחלטת פרקליט המדינה, לא הוחלט על פתיחת חקירות פליליות בנושא זה. ההחלטה התקבלה עוד לפני הפרסומים האחרונים בעניין". תגובה זו מגיעה לאחר הדיווחים כי פרקליט המדינה המליץ לחקור את הזמר אייל גולן.

לדברי הפרקליטות, ההתייחסות המשפטית לדברים הועברה כבר לפני מספר חודשים אל היועצת המשפטית לממשלה, והיא שימשה כחלק מהדיונים שנערכו בבית הדין בהאג בנוגע לאירועי השבעה באוקטובר והשלכותיהם.

איסמן נגד איל גולן, צילום: קוקו ומשה שי

עוד נמסר, כי פרקליט המדינה החליט שלא לפתוח חקירות פליליות בנוגע להתבטאויות של גורמים מדיניים וגורמים משפיעים אחרים בישראל שהוזכרו בהליך בפני בית הדין בהאג. ההחלטה התקבלה עוד קודם לפרסומים מהימים האחרונים בנושא, ואין בכוונת הפרקליטות להתייחס או לחשוף מסמכים פנימיים או חוות דעת משפטיות שהוכנו במסגרת הליכים אלו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...