היועמ"שית אישרה את בקשתו של לוין - אך מתחה ביקורת
לטענת לוין, הייעוץ המשפטי לממשלה מצוי בניגוד עניינים שכן גם הוא ייחקר בעניין פרשת פגסוס - לכן ביקש ייצוג נפרד • בהרב-מיארה אישרה את הבקשה, אך פסלה את הטענה לניגוד עניינים: "חסרת כל ביסוס"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
היועמ"שית נענתה לבקשתו של לוין:גלי בהרב-מיארה תאפשרייצוג נפרד ללוין, אולם דחתה את הטענה שלו על ניגוד עניינים.
כך נכתב בתשובת היועמ"שית: "הטענה לפיה מערך הייעוץ המשפטי לממשלה מצוי בניגוד עניינים שעה שהוא מצביע על פגמים משפטיים וחשש מפני שיבוש הליכי חקירה ומשפט, תוך פגיעה בעצמאות מערכות חוק ומשפט - היא חסרת כל ביסוס".
כזכור, שר המשפטים יריב לוין ביקש ייצוג עצמאיבעתירה נגד הקמת ועדת החקירהלרוגלות והפגסוס - זאת במענה למשנה ליועמ"שית גיל לימון. לוין מסביר כי הייעוץ המשפטי לממשלה מצוי בניגוד עניינים, שכן גם הוא ייחקר בעניין פרשת פגסוס.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו