"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"עולות תהיות בנוגע להתנהלות השוטרים"
פרשת עופר צברי מסתבכת: מח"ש פתחה בחקירת השוטרים המעורבים • מעצרו של מנהל הפועל פ"ת הוארך ב-3 ימים
עופר צברי בבית המשפט // צילום: רוני שיצר // עופר צברי בבית המשפט

"עולות תהיות בנוגע להתנהלות השוטרים"

פרשת עופר צברי מסתבכת: מח"ש פתחה בחקירת השוטרים המעורבים • מעצרו של מנהל הפועל פ"ת הוארך ב-3 ימים

אבי כהן
, עודכן

עופר צברי,החשוד בדריסתה של השוטרת נוי זיתון ביום חמישי האחרון, הובא היום שוב להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב. נציג המשטרה סיפר בדיון כי צברי שהה עם קטין ברכב, דבר שעורר את חשדה של השוטרת. השוטר ציין כי שני רכבים נוספים נפגעו מירי השוטרים, וכי המחלקה לחקירות שוטרים בודקת את התנהלות המעורבים בתקרית.

הכתבה הכי נקראת באתר ישראל היום: חדשות טובות לנהגים! מחיר הדלק בשפל

המשטרה ביקשה מבית המשפט להורות על שליחתו של צברי להסתכלות פסיכיאטרית. פרקליטו של צברי, עו"ד משה יוחאי, הוסיף לטעון כי מרשו לא דרס את השוטרת, וכי לא יתכן שזיתון פתחה את דלת הנהג בזמן הנסיעה, מאחר שבמכוניתו של החשוד ננעלות הדלתות באופן אוטומטי עם כל תחילת נסיעה. "במדינת ישראל לאדם מותר להיות עם גבר בחניון. אם הוא היה עם אישה לא היו מתקרבים אליו. בגלל שהוא היה עם גבר החליטו לעצור אותו", אמר עו"ד יוחאי.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

השופט ירון גת הורה להאריך את מעצרו של צברי בשלושה ימים, אך ביקש מהמשטרה לסיים את חקירתו ולשחררו. השופט ציין כי "מעיון בתיק החקירה עולות תהיות רבות לגבי התנהגות השוטרים באירוע, והדבר אף הועבר לחקירת מח"ש. אולם, אין בכך כדי להתעלם מהתנהגותו של החשוד, שקיים חשד סביר לביצועה, כתוצאה מכך גם נשקפת מסוכנות לציבור שלא ניתן לצמצמה בשלב זה בחלופת מעצר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...