"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איזה תינוק הזיה

1,600 כדורים החשודים כסם הפסיכואקטיבי אקסטזי נמצאו בחיתול תינוק בגשר אלנבי

,עודכן
הכדורים החשודים // צילום: חטיבת דובר המשטרה // הכדורים החשודים

בפעילות של שוטרי יחידה מרחבית ש"י בגשר אלנבי, בשיתוף פעולה עם יחידת המכס בגשר, נעצרה לבדיקה פלשתינית תושבת חברון ששבה מירדן עם ילדיה. בבדיקה שבוצעה בכליה, נתפסו כ-1,600 כדורים החשודים כסם מסוג אקסטזי כשהם מוסלקים בחיתול של תינוקה.

הכדורים החשודים הוחבאו בתוך גרביים שהוטמנו בתוך חיתול כפול - על גופו של התינוק. למרות הניסיון המקורי, אך הטפשי והמסוכן, להחביא את הכדורים החשודים - בדיקת השוטרים ואנשי יחידת המכס איתרו אותם.

החשודה נעצרה והועברה לחקירה ביחידה המרכזית של מחוז ש''י.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

התינוק והסמים // צילום: חטיבת דובר המשטרה

הסמים הוחבאו בתוך גרביים // צילום: חטיבת דובר המשטרה

בסוף החודש שעבר חשפו כוחות בילוש ומג"ב מעבדת הידרו ובה עציצים רבים, סמים וציוד גידול בראשון לציון. במקום נעצרו שני חשודים.

יומיים לפני כן, נמצאה בפעילות מבצעית של בלשי תחנת ראשון לציון, בשיתוף עם יחידת משמר הגבול 101, מעבדת הידרו ובתוכה מאות שתילים בגדלים שונים, גופי תאורה, כסף מזומן, שנאים, חומרי דישון וסמים. נעצרו ארבעה חשודים במקום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר