"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ביהמ"ש אישר את בקשת פרקליטיו של קצב
בית המשפט אישר את בקשת פרקליטיו של קצב על ההחלטה שלא לנכות שליש ממאסרו כדי שיוכלו לשכנעו לערער לבית המשפט, ולא רק לנסות את מזלו מול נשיא המדינה ראובן ריבלין
משה קצב // צילום: גדעון מרקוביץ // משה קצב // צילום: גדעון מרקוביץ

ביהמ"ש אישר את בקשת פרקליטיו של קצב

בית המשפט אישר את בקשת פרקליטיו של קצב על ההחלטה שלא לנכות שליש ממאסרו כדי שיוכלו לשכנעו לערער לבית המשפט, ולא רק לנסות את מזלו מול נשיא המדינה ראובן ריבלין

שלומי דיאז
, עודכן

בית המשפט אישר לאנס המורשע הנשיא לשעבר משה קצב, להגיש עד יום חמישי ערעור על ההחלטה שלא לנכות שליש מתקופת מאסרו. פרקליטיו של קצב הגישו את הבקשה לבית המשפט המחוזי בלוד, בין השאר כדי לשכנע את הנשיא לשעבר להגיש את הערעור. הפרקליטות לא התנגדה למתן האורכה.

יממה לאחר שפגו 45 הימים בהם ניתן היה להגיש ערעור החליטו עורכי הדין להגיש כאמור בקשה למתן אורכה להגשת הערעור. בבקשה צוין בין היתר כי "הערעור היה מוכן להגשה אך בימים אחרונים כשל כוחו ונשברה רוחו של המערער והוא אינו מסוגל לחוות עוד את ההמולה התקשורתית". הפרקליטים הוסיפו כי הם אינם משלימים עם החלטתו של קצב, וסבורים כי נכון וראוי לעתור ולהציג מדוע טעתה ועדתה שחרורים בהחלטתה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

ועדת השחרורים שליד שירות בתי הסוהר דחתה לפני כחודש וחצי את בקשתו של קצב לנכות שליש מתקופת מאסרו. בימים האחרונים מסרו פרקליטיו כי קצב החליט שלא למצות יותר הליכים משפטים והחליט להגיש בקשת חנינה לנשיא ראובן ריבלין, זאת למרות ניסיונותם של פרקליטיו לשכנעו להגיש ערעור.

הפרקליטים הכינו ערעור בן 22 עמודים, בו הם טענו כי אסיר לא חייב להביע חרטה אם הוא מאמין בחפותו וכן כי שירות בתי הסוהר לא ציין כי האסיר מסוכן לציבור אם ישוחרר שחרור מוקדם. כעת נותר להם לשכנע את קצב עצמו לערער על החלטת ועדת השחרורים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...